Προς αποχώρηση ο Μπραντάο, μετέωροι οι Σίλβα, Βασιλείου

Δημήτρης Τομαράς
Προς αποχώρηση ο Μπραντάο, μετέωροι οι Σίλβα, Βασιλείου

bet365

Δύσκολα φαίνεται πως θα συνεχίσει στον Λεβαδειακό ο Μπραντάο. Ιδιαίτερα πιθανό να αποχωρήσει ο 37χρονος επιθετικός με τα 2 γκολ φέτος σε 9 ματς. Μετέωροι και οι Σίλβα, Βασιλείου.
Στο πλάνο της ομάδας του Λεβαδειακού για τον Γενάρη ήταν έτσι και αλλιώς να προκύψουν 2 με 3 κινήσεις για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής του γραμμής. Αυτό φαίνεται να υπάρχει ως ανάγκη και από τις εξελίξεις με τον Μπραντάο με το... διαζύγιό του με τους Βοιωτούς να δείχνει ιδιαίτερα πιθανό.
Από τον Λεβαδειακό η ενημέρωση πάντως ήταν πως δεν υπήρχε καμία τελική απόφαση για τον Μπραντάο ή για άλλους παίκτες. Ο Μπραντάο στα 37 του χρόνια είχε φέτος 2 τέρματα σε 9 εμφανίσεις και φυσικά ήταν ένα μεγάλο... μπαμ του καλοκαιριού. Κατά τα άλλα στον... αέρα παραμένουν και οι Τόνι Σίλβα και Βασιλείου ενόψει Γενάρη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα