«Ο Μοντέστο κλείνει τον Μασάς»

«Ο Μοντέστο κλείνει τον Μασάς»

Δημήτρης Τομαράς
«Ο Μοντέστο κλείνει τον Μασάς»

bet365

Σύμφωνα με τους Γάλλους, ο ελεύθερος Μασάς απασχολεί τον Ολυμπιακό και ο Μοντέστο δουλεύει ήδη την περίπτωση του 21χρονου μέσου. Από την Τουλούζ γράφεται και ο Μποντιζέ.

Κυκλοφορεί ελεύθερος μιας και η Τουλούζ έλυσε το συμβόλαιό του στις 31 Οκτωβρίου. Ο λόγος για τον 21χρονο Ζινεντίν Μασάς ο οποίος σύμφωνα με τους Γάλλους βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού.

Για την ακρίβεια γράφουν στην Γαλλία πως ο Φρανσουά Μοντέστο δουλεύει ήδη την περίπτωσή του για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου μιας και οι «ερυθρόλευκοι» ενδιαφέρονται για την περίπτωση του νεαρού μέσου (κεντρικό χαφ).

Μένει να δούμε εάν έχουν βάση οι πληροφορίες από την Γαλλία και αν όντως ο Μοντέστο έχει βρει κι άλλο (ελεύθερο) λαβράκι από την Γαλλία. Ο Μασά είναι πάντως σε δικαστική διαμάχη με την Τουλούζ και ενώ γράφεται ξανά ο 22χρονος μέσος Γιαν Μποντιζέ, που έχει συμβόλαιο με τον σύλλογο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα