Η Α.Ε.Κ. το ψάχνει για Αλμπάνη!

Γιώργος Τσακίρης
Η Α.Ε.Κ. το ψάχνει για Αλμπάνη!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr υπάρχει επαφή μεταξύ της Ένωσης και του Απόλλωνα Σμύρνης για τον Έλληνα μεσοεπιθετικό. Οι "κιτρινόμαυροι" τον θέλουν, αλλά υπάρχει διαφορά...
Φαίνεται πως η περίπτωση ποδοσφαιριστή που απασχολεί έντονα την ΑΕΚ για άμεση ενίσχυση στην γραμμή κρούσης της, και το άκρο αυτής, είναι μια που αγωνίζεται εντός συνόρων... Πρόκειται για τον Χρήστο Αλμπάνη που αγωνίζεται και κάνει τη διαφορά στον Απόλλωνα Σμύρνης και έχει συγκεντρώσει τα βλέμματα πολλών συλλόγων με τις έως τώρα εμφανίσεις του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr έχουν ήδη υπάρξει επαφές της ΑΕΚ για τον Έλληνα μεσοεπιθετικό χωρίς αυτή τη στιγμή που γράφεται αυτό το κείμενο να έχει βρεθεί και σημείο συμφωνίας. Κι αυτό διότι από την ομάδα της Ριζούπολης αξιώνουν αρκετά χρήματα για την πώληση του Αλμπάνη τον οποίο θεωρούν σημαντικό (απόλυτα δικαιολογημένα) στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα τους να παραμείνει στην κατηγορία και για τον λόγο αυτό οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες, ίσως και από αυτές που θα έπρεπε...
Τον Χρήστο Αλμπάνη είχαν τσεκάρει στην Ένωση από νωρίς στις αρχές του πρωταθλήματος καν τον είχαν σε στενή παρακολούθηση. Έτσι κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι συνιστά περίπτωση ποδοσφαιριστή που μπορεί να βοηθήσει και να ενισχύσει άμεσα την ΑΕΚ. Οι "κιτρινόμαυροι" το ψάχνουν ακόμη όπως μας προκύπτει από το ρεπορτάζ και όσα προκύπτουν (και) από όσα λέγονται στην "Ελαφρά Ταξιαρχία" χωρίς ουσιαστικό έως τώρα αποτέλεσμα.
Το πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση αυτή τη στιγμή δεν είναι σίγουρο... Η ΑΕΚ θέλει τον Έλληνα άσο άμεσα και είναι ξεκάθαρο ότι κινείται προς αυτήν την κατεύθυνση, τη στιγμή που απ την Ριζούπολη υποστηρίζεται πως υπήρξε ενδιαφέρον και από τον Παναθηναϊκό ο οποίος ωστόσο λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει δεν έμεινε στο... κόλπο! Αν η περίπτωσή του (σ.σ.: Αλμπάνη) δεν προχωρήσει άμεσα όπως επιθυμεί η ΑΕΚ για την ενίσχυση των άκρων της επίθεσής της, τότε προφανώς και το ενδιαφέρον απόκτησης και η κίνηση ένταξης του στο "κιτρινόμαυρο" δυναμικό θα μεταφερθεί για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο (τη στιγμή που δεν μπορεί να αποκλειστεί ένα deal άμεσα που να αφήνει τον παίκτη στον Απόλλωνα Σμύρνης έως το τέλος της σεζόν).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα