«Κλειδωμένοι» από Ολυμπιακό Ιγκόρ-Πασαλίδης!

Δημήτρης Τομαράς
«Κλειδωμένοι» από Ολυμπιακό Ιγκόρ-Πασαλίδης!

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο στην απόκτηση των Ιγκόρ (για την πιθανότητα για αντί-Φιγκέϊρας) και Πασαλίδη, που θα πρέπει να θεωρούνται κλεισμένοι. Τα δεδομένα των 2 περιπτώσεων των παικτών του Αστέρα.

Δεδομένα, ο Ολυμπιακός είναι στην... pole position για την απόκτηση δύο βασικών και άκρως ταλαντούχων παικτών του Αστέρα Τρίπολης. Του 21χρονου Έλληνα στόπερ με τα 15 φέτος και τα 2 γκολ και του επίσης 21χρονου αλλά δεξιού μπακ - χαφ από την Βραζιλία με τα 13 ματς και την 1 ασίστ. Πρόκειται λοιπόν για τους Τριαντάφυλλο Πασαλίδη και Ιγκόρ Σίλβα, για τους οποίους πληροφορίες θέλουν τις δυο πλευρές να τα έχουν βρει σε όλα. Ουσιαστικά ο Ολυμπιακός τις έχει... κλειδώσει και τις δύο υποθέσεις. Ωστόσο προς το παρόν δεν έχει ξεκαθαρίσει το πότε θα προχωρήσουν επίσημα οι δύο περιπτώσεις στο Λιμάνι. Εάν κάποιος από τους δύο έχει περισσότερες πιθανότητες να μετακομίσει στον Ολυμπιακό τον χειμώνα είναι ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ-χαφ.

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει και να ελευθερωθεί θέση ξένου από το ρόστερ του Ολυμπιακού αλλά (σ.σ. κυρίως) και να πωληθεί ο Φιγκέϊρας, υπόθεση - «κλειδί» για την εν λόγω θέση. Κάτι που σας είχαμε γράψει από τον περασμένο Νοέμβριο. Για την πρώτη προϋπόθεση δεν φαίνεται να υπάρξει πρόβλημα μιας και ο Εμενίκε - που δεν είναι κοινοτικός - συν ακόμα ένας εκ των Σεμπά - Πάρντο που επίσης δεν έχουν κοινοτικό διαβατήριο αναμένεται κάλλιστα να αποχωρήσουν (σ.σ. μία θέση ξένου θα καλυφθεί από τον Χατζισαφί). Εφόσον ολοκληρωθεί και τυπικά πια η μεταγραφή του Ιγκόρ, θα πραγματοποιήσει και την επιθυμία που αποκάλυψε στο Gazzetta.gr, να πάρει δηλαδή μια μεταγραφή που θα βοηθήσει τόσο την ίδιο όσο και την ομάδα του. Για τις δύο υποθέσεις οι Αρκάδες θα πάρουν ένα καλό ποσό και ίσως μπει και ποσοστό μεταπώλησης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα