Κρατούν αποστάσεις από την προπονητολογία στον Ολυμπιακό

Κρατούν αποστάσεις από την προπονητολογία στον Ολυμπιακό

Δημήτρης Τομαράς
Κρατούν αποστάσεις από την προπονητολογία στον Ολυμπιακό

bet365

Από πλευράς Ολυμπιακού τις τελευταίες ώρες προέκυπτε ότι δεν ασχολούνται με την προπονητολογία από την Ισπανία με αφορμή το θέμα του Γκαρσία, κρατώντας τις αποστάσεις τους.
Αρχικά να θυμίσουμε πως ο Τάκης Λεμονής έκανε κανονικά την κυριακάτικη προπόνηση (σ.σ. όπως γράψαμε και χθες) και πως η επόμενη στον Ολυμπιακό είναι για το πρωί της Τρίτης. Αυτό που βγαίνει μάλιστα είναι πως ο Έλληνας τεχνικός μίλησε στους παίκτες του για το 2018 και εκτός από τις καθιερωμένες ευχές τους ανέλυσε (σ.σ. ξανά) την σημασία της κατάκτησης τίτλου.
Από εκεί και πέρα σχετικά με την πληροφόρηση για το θέμα του Όσκαρ Γκαρσία που βρέθηκε για τα καλά σε πρώτο πλάνο και μαζί και η σιγουριά των Ισπανών για τον πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδας εκείνο που υπήρχε ως κλίμα στο Λιμάνι είναι πως δεν θα υπάρξει αποπροσανατολισμός με βάση τα όσα γράφονται και προκύπτουν από την Ισπανία. Κοινώς δεν ασχολούνται με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και την προπονητολογία. Από εκεί και πέρα θα φανεί και θα κριθεί άμεσα το τι επακριβώς θα συμβεί στο συγκεκριμένο μέτωπο (σ.σ. με τους Ισπανούς να έχουν σίγουρο το deal από χθες) αλλά εκείνο που προκύπτει από τους ερυθρόλευκους είναι πως πάνω απ' όλα προέχει ο τίτλος και η προσπάθεια της ομάδας επ' αυτού στο 2018. Κοινώς τα όποια νεότερα από Τρίτη ή πιο συγκεκριμένα την Τρίτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα