Ταξίδι «αστραπή» για τον Γκαρσία!

Ταξίδι «αστραπή» για τον Γκαρσία!

Αντώνης Σαούλης
Ταξίδι «αστραπή» για τον Γκαρσία!

bet365

Οι Ισπανοί επιβεβαιώνονται για τη συνάντηση στην Βαρκελώνη μιας και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι στην Ισπανία από το πρωί σε συζητήσεις με τον Οσκαρ Γκαρσία και τον ατζέντη του.

Υπήρχε καπνός εδώ και μέρες. Ομως πλέον υπάρχει και φωτιά. Παρά τις... προσεκτικές διαψεύσεις από τον Ολυμπιακό τις προηγούμενες μέρες (σ.σ. «το μυαλό μας είναι στην Λάρισα»), εντούτοις οι διαπραγματεύσεις δεν σταμάτησαν ποτέ. Και ξαφνικά το μεσημέρι της Πέμπτης έσκασε η είδηση από την Βαρκελώνη πως όχι μόνο έγινε ραντεβού αλλά υπάρχει και συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Μάλιστα η El Μundo είχε μέχρι και το... ξενοδοχείο στο οποίο έγινε το ραντεβού (σ.σ. Juan Carlos 1). O μάνατζέρ του, Χοσέ Μαρία Ορομπίγ χαμήλωνε το θέμα μέσω του gazzetta.gr. Και πολύ λογικά. Γιατί αυτός και ο Οσκαρ Γκαρσία βρέθηκαν εκτεθειμένοι στους ανθρώπους του Ολυμπιακού με τους οποίους μίλαγαν αυτές τι ώρες και ξαφνικά είδαν το meeting να βγαίνει στο φως της δημοσιότητας! Τι πραγματικά ισχύει; Εχουν δίκιο οι Ισπανοί;

Σε πολύ μεγάλο βαθμό έχουν πέσει μέσα. Γιατί ο Ολυμπιακός έστειλε τους ανθρώπους του στην Βαρκελώνη για τις τελικές διαπραγματεύσεις με τον Καταλανό προπονητή. Διαπραγματεύσεις που δεν σταμάτησαν ποτέ ανάμεσα στις δύο πλευρές, αλλά για να στείλει την Πέμπτη το πρωί στην Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός τους ανθρώπους του (σ.σ. ο Βρέντζος βρίσκεται στην Αγγλία μιας και εκεί υπάρχει θέμα προπονητή στη Νότιγχαμ) σημαίνει πως αυτές έχουν προχωρήσει σημαντικά! Ομως ακόμα δεν υπάρχει οριστικό deal και εκεί ίσως να βιάστηκαν λίγο οι Ισπανοί συνάδελφοι όμως έχουν το... feeling το οποίο βγαίνει από την πλευρά του Οσκαρ Γκαρσία.

Θα βρίσκεται στην Ελλάδα ο Οσκαρ Γκαρσία το βράδυ; Πιθανότατα όχι γιατί πράγματι «δεν υπάρχει συμφωνία ακόμα». Σίγουρα το timing που έσκασε η είδηση δεν είναι και η καλύτερη δυνατή για τον Ολυμπιακό γιατί και προπονητής υπάρχει στην ομάδα (ο Τάκης Λεμονής) και δύσκολο ματς έρχεται (στην Λάρισα την Κυριακή το απόγευμα). Προφανώς οι «ερυθρόλευκοι» δεν περίμεναν πως θα βγει (ξανά) το θέμα από την Βαρκελώνη και από το περιβάλλον του προπονητή.

Οπως σίγουρο είναι πως οι... διαπραγματεύσεις δεν έχουν να κάνουν με την χρονική διάρκεια του Οσκαρ Γκαρσία. Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει για συμβόλαιο 2,5 ετών (1,5 + 1 ή καθαρά 2,5 δεν έχει ξεκαθαρίσει αλλά σίγουρα δεν ήταν θέμα το εξάμηνο) αλλά υπάρχουν ακόμα αρκετές... λεπτομέρειες πριν δέσει το deal.

Το ρεπορτάζ των Ισπανών λοιπόν είναι έγκυρο (κατά 99% μιας και συμφωνία δεν υπάρχει ακόμη) αν και από τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει η παραμικρή διαρροή για το θέμα. Αλλωστε όπως γράψαμε το timing που «έσκασε» το θέμα δεν ήταν το καλύτερο δυνατό για τους «ερυθρόλευκους»...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα