Κρούση του ΠΑΟΚ για Μολέδο!

Νίκος Αθανασίου
Κρούση του ΠΑΟΚ για Μολέδο!

bet365

Ο Παναθηναϊκός δέχθηκε πρόταση από τον ΠΑΟΚ για τον Ροντρίγκο Μολέδο και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά για τον μέλλον του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού!

Φιορεντίνα - Ιντερ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και σε live streaming*! (21+). *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

«Αν θέλουμε παίκτες από τον Παναθηναϊκό θα τους αγοράσουμε», είπε πρόσφατα ο Ιβάν Σαββίδης και δεν αποκλείεται με τα τωρινά δεδομένα τα λόγια του να γίνουν πράξη στην περίπτωση του Ροντρίγκο Μολέδο. Το όνομα του Βραζιλιάνου στόπερ, ο οποίος είναι ο στυλοβάτης της «πράσινης» άμυνας, βρίσκεται από πέρυσι στη λίστα του δικέφαλου και στον Παναθηναϊκό δέχθηκαν κρούση για την απόκτησή του.

Για τον Μολέδο έχουν φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ προτάσεις και από δύο τουρκικές ομάδες, οι οποίες ικανοποιούν οικονομικά τον Παναθηναϊκό, όμως υπάρχει μεγάλη απόσταση με τον παίκτη, ο οποίος δεν μπήκε καν στη διαδικασία να συζητήσει μαζί τους. Ίσως αυτό να δείχνει ότι περίμενε κάτι άλλο και ότι άτυπα μπορεί να έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ. Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ήδη συμφωνήσει προφορικά.

Οι «πράσινοι» θα προτιμήσουν να τον παραχωρήσουν στο εξωτερικό, περιμένοντας και νέα προσέγγιση από την Ιντερνασιονάλ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα μπουν σε διαδικασία διαπραγμάτευσης με τον ΠΑΟΚ, αξιώνοντας ένα ποσό κοντά στις 700.000, το οποίο ο «δικέφαλος» φέρεται διατεθειμένος να προσφέρει..

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα