Έφερε Ρόλε η Κέρκυρα!

Νίκος Μαρούδας
Έφερε Ρόλε η Κέρκυρα!

bet365

Έτοιμη να πραγματοποιήσει μια σπουδαία μεταγραφή είναι η Κέρκυρα η οποία σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr έφερε στην Αθήνα, τον άλλοτε άσο του Αστέρα Τρίπολης, Μαρτίν Ρόλε.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Μια ανάσα από μια σημαντική μεταγραφή βρίσκεται η Κέρκυρα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr, οι Φαίακες έχουν έρθει σε συμφωνία με τον 32χρονο μέσο, Ντιέγκο Μαρτίν Ρόλε, οοποίος την σεζόν 2014-15 είχε αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα με την φανέλα του Αστέρα Τρίπολης.

Ο Αργεντινός άσος βρίσκεται από την Πέμπτη στην Ελλάδα και την Παρασκευή πέρασε από εργομετρικά κι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας χωρίς πάντως να έχει γίνει γνωστή η χρονική διάρκεια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα