Μεγάλη «μάχη» για τον Μιραλάς!

Μεγάλη «μάχη» για τον Μιραλάς!

Δημήτρης Τομαράς
Μεγάλη «μάχη» για τον Μιραλάς!

bet365

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί έντονα τις τελευταίες ώρες για την μεταγραφή του Κέβιν Μιραλάς στο Λιμάνι με το Like του Βέλγου άσου να φαίνεται πως ήταν ένας οιωνός πιθανής επιστροφής!
Το μέτωπο Μιραλάς παραμένει στην επικαιρότητα για τα καλά και άκρως δυναμικά για τον Ολυμπιακό, με τον πειραϊκό σύλλογο να δίνει σκληρή... μάχη αυτές τις ώρες για την επιστροφή του! Μάλιστα από πηγές κοντά στους ερυθρόλευκους επιβεβαιώνεται η καινούρια προσπάθεια και η πρόθεση να πάνε την υπόθεση μέχρι τέλους για αυτήν την μεγάλη επιστροφή!
Είναι γνωστό πως ο Βέλγος άσος θέλει πολύ να επιστρέψει και στο Λιμάνι έχουν τον ίδιο ακριβώς στόχο. Να πετύχουν δηλαδή το come back του Κέβιν στους πρωταθλητές Ελλάδας. Η στάση του έμπειρου μεσοεπιθετικού έχει παίξει τον ρόλο της και σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν τις τελευταίες ημέρες ο Ολυμπιακός δεν έχει πάψει να προσπαθεί για την απόκτησή του, διεκδικώντας τις πιθανότητες που του αναλογούν. Ο Μιραλάς παρότι έχει κρούσεις στην Αγγλία δεν φαίνεται να επιζητά να μείνει εκεί ενώ απέρριψε και την προοπτική της Γαλατά ακόμα και 'ναι' να έλεγε η Έβερτον. Από το Νησί επιμένουν πως ο Ολυμπιακός έχει ακόμα πιθανότητες για να πετύχει την επιστροφή του Μιραλάς, που τόσο επιδιώκει και ο παίκτης, που παρακολουθεί τις εξελίξεις στην ομάδα και κάνει Like σε αναρτήσεις της, όπως της πρόσληψης του Όσκαρ Γκαρθία. Θα πρόκειται βέβαια για μία κίνηση από τα... θέλω της διοίκησης και φυσικά ο Γκαρθία δεν θα πει 'όχι' για έναν παίκτη σε τέτοια ηλικία από την Premier.
Θυμίζουμε πως και τον Δεκέμβριο είχε γίνει ανάλογη προσπάθεια για Μιραλάς δίχως θετικά αποτελέσματα και τώρα υπάρχει νέος κύκλος επαφών και προσπαθειών με πίστη και αισιοδοξία για μία καλή κατάληξη. Υπάρχει δηλαδή σκληρή... μάχη από τους Πειραιώτες για να καταφέρουν άμεσα το deal για τον Κέβιν! Γενικότερα όπως έχουμε σημειώσει ξανά φαίνεται πως η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει την διάθεση να στηρίξει τον 44χρονο Ισπανό με καλές και δυνατές προσθήκες κυρίως από τις αγορές της Αγγλίας, της Γαλλίας και της Ισπανίας.
ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ DEAL, ΠΑΡΟΞΥΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!
Όπως και να έχει εξελίξεις αναμένονται στο προσεχές διάστημα. Υπάρξουν διαπραγματεύσεις σε εξέλιξη και ο Ολυμπιακός τα δίνει όλα για την επάνοδο του Μιραλάς στην ομάδα με πολύ καλή πρόταση για δανεισμό και οψιόν! Νεότερα ίσως υπάρξουν ακόμα και εντός της ημέρας. Υπάρχει δε η πληροφορία πως ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης το έχει πάρει πάνω του για το deal και στις τάξεις του κόσμου υπάρχει ήδη παροξυσμός! Κατά τα λοιπά ο Γκαρθία έχει ήδη έρθει στην Ελλάδα για να αρχίσει το... χτίσιμο του νέου Ολυμπιακού. Προφανώς και η έλευσή του φέρνει νέα μεταγραφικά δεδομένα και άλλες λογικές αλλά και επιθυμία να φέρει παίκτες της εμπιστοσύνης του και της αρεσκείας του αλλά ο Κέβιν είναι πάντα... Κέβιν! Για τον Γκαρθία από την Ισπανία η ενημέρωση αναφέρει πως έχει κλείσει με συμβόλαιο έως το 2019 με οψιόν έως το 2020.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα