Το... τριπλό «ερυθρόλευκο» μέτωπο με Μπεν Αρφά, Ρεμί και Μπαμπά!

Το... τριπλό «ερυθρόλευκο» μέτωπο με Μπεν Αρφά, Ρεμί και Μπαμπά!

Δημήτρης Τομαράς
Το... τριπλό «ερυθρόλευκο» μέτωπο με Μπεν Αρφά, Ρεμί και Μπαμπά!

bet365

Το όνομα του Χατέμ Μπεν Αρφά έχει επανέλθει από πηγές από το εξωτερικό για τον Ολυμπιακό με πληροφορίες για επαφές ενώ στην λίστα των Πειραιωτών είναι ακόμα οι Μπαμπά και Ρεμί.
Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις επαφές του προκειμένου να ενδυναμώσει και άλλο το υπάρχον ρόστερ του. Εκτός από τις αποχωρήσεις τις οποίες έχει βάλει επίσης στον προγραμματισμό του, υπάρχουν και οι επόμενες μεταγραφικές ανάγκες. Ήδη έχουν γίνει οι 3 προσθήκες, δηλαδή των Χατζισαφί, Μιραλάς και Ιγκόρ Σίλβα και έπεται και συνέχεια. Σε αυτήν την φάση πρώτος στόχος είναι ένας περιφερειακός επιθετικός. Τα ονόματα που φιγουράρουν στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό είναι ενός παλιού γνώριμου, του Χατέμ Μπεν Αρφά, του 30χρονου μεσοεπιθετικού της Παρί του οποίου το συμβόλαιο τελειώνει άμεσα. Ο διεθνής Γάλλος με θητεία σε Premier αλλά και στην Γαλλία και έχοντας περάσει από ομάδες όπως οι Μαρσέιγ, Λιόν και Παρί εμφανίζεται να είναι σε επαφές με τον Ολυμπιακό σύμφωνα με πηγές από το εξωτερικό, που επιμένουν πως μπορεί η υπόθεση να πάει στο τελικό της στάδιο.
Στο... κάδρο υπάρχει ακόμα και άλλος ένας Γάλλος. Ο Λόικ Ρεμί, 31 ετών, έχει φέτος 13 αγώνες με 6 γκολ στην Λας Πάλμας και ο Ολυμπιακός είχε κάνει το προηγούμενο διάστημα συζητήσεις για να τον κλείσει. Το θέμα έμεινε πίσω λόγω του μεγάλου deal με Μιραλάς αλλά ο Ρεμί υπάρχει ακόμα στις μεταγραφικές επιλογές. Εξάλλου και ο Ολυμπιακός έχει επιβεβαιώσει πως έχει ασχοληθεί με τον Ρεμί. Όπως φαίνεται πως συνεχίζει να υφίσταται και η περίπτωση του Τζοναθάν Μπαμπά. Έχετε άλλωστε διαβάσει και χθες για τον νεαρό μεσοεπιθετικό της Σεντ Ετιέν και για τις πιθανότητες και προοπτικές του για απόκτηση - επένδυση στο μέλλον. Είναι σαφές πως δεν μπορούν να κλείσουν και οι τρεις αυτές υποθέσεις θετικά. Δύο εξ αυτών όμως μπορούν να προχωρήσουν ανάλογα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα