Σχήμα με τα δυνατά του... όπλα ο Γκαρθία

Δημήτρης Τομαράς
Σχήμα με τα δυνατά του... όπλα ο Γκαρθία

bet365

Ο Ισπανός τεχνικός ετοιμάζει μία διάταξη με τα γερά του... χαρτιά για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Λαμία το απόγευμα της Δευτέρας στο γήπεδο Καραϊσκάκη.
Ο Γκαρθία παρότι έπαιξε διαφορετικά στο πρώτο του ματς στον πάγκο του Ολυμπιακού δεν φαίνεται να θέλει να αλλάξει πολλά ως προς την διάταξη στο πρωτάθλημα. Σχετικά με το Ολυμπιακός-Λαμία ο 44χρονος Καταλανός προπονητής εξακολουθεί να προτίθεται να κατεβάσει σχήμα με τα βαριά του... όπλα στην γραμμή κρούσης. Δηλαδή με Μιραλάς, Ανσαριφάρντ αλλά και Φορτούνη και Μάριν.
Κίπερ θα είναι ο Προτό και ως προς την άμυνα έχει γίνει μία δοκιμή με Βούκοβιτς-Μποτία στο κέντρο της αλλά και ο Ένγκελς έχει τις πιθανότητές του. Αριστερά θα πάει ο Κούτρης και δεξιά ελλείψει του τραυματία Ομάρ ο Φιγκέιρας. Στο κέντρο ο Ρομαό με τον Ζιλέ, στα άκρα οι Φορτούνης και Μάριν και ο Μιραλάς να παίζει κοντά στον φορ Ανσαριφάρντ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα