Κοντά στο «μπαμ» με Τσουκαλά ο Απόλλων!

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Κοντά στο «μπαμ» με Τσουκαλά ο Απόλλων!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο Απόλλων Σμύρνης βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του Σταύρου Τσουκαλά!

Έτοιμος να πραγματοποιήσει μια πολύ σημαντική μεταγραφή είναι ο Απόλλων Σμύρνης. Η «Ελαφρά ταξιαρχία», σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Σταύρου Τσουκαλά. Ο έμπειρος μέσος, ήταν ο μεγάλος στόχος του Απόλλωνα για την μεσαία γραμμή από την στιγμή που έφυγε από τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Τσουκαλάς, αποχώρησε από την ομάδα της Τρίπολης καθώς ήθελε να βρει ομάδα στην οποία θα έχει θέση βασικού κι αυτό αναμένεται να γίνει στον Απόλλωνα, καθώς ο Γιώργος Παράσχος θα του δώσει ηγετικό ρόλο στον άξονα της ομάδας του. Οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια για συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν και δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να τελειώσει και τυπικά η μεταγραφή και ο ποδοσφαιριστής να ανακοινωθεί από την ομάδα της Ριζούπολης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα