Χωρίς Λίλα και Σολτάνι με Παναθηναϊκό ο ΠΑΣ

Gazzetta team
Χωρίς Λίλα και Σολτάνι με Παναθηναϊκό ο ΠΑΣ

bet365

Χωρίς τους τραυματίες Αντι Λίλα και τον Καρίμ Σολτάνι θα παραταχθεί στους Ζωσιμάδες απέναντι στον Παναθηναϊκό ο ΠΑΣ Γιάννινα (10/2, 19.30).

Ολοκληρώθηκε και σήμερα η προπόνηση των Ηπειρωτών για την αναμέτρηση με τους «πράσινους» το Σάββατο, για την 21η αγωνιστική αγώνα της Superleague Σουρωτή.

Η προπόνηση της Παρασκευής περιλάμβανε για τους Γιαννιώτες ανάλυση τακτικής για τον αυριανό αγώνα, κυκλοφορία μπάλας σε κλειστό χώρο και για το τελείωμα οικογενειακό διπλό.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Πετράκης ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα. Απόντες θα είναι οι Σολτάνι και Λίλα, που αντιμετωπίζουν ακόμα ενοχλήσεις, ενώ περιλαμβάνεται κανονικά ο Κόντε.

Αναλυτικά: Βελλίδης, Γιαννίκογλου, Τζημόπουλος, Τσικάρσκι, Κόντε, Καρανίκας, Μπέριος, Σκόνδρας, Ντόλοβατς, Βιντάλ, Αποστολόπουλος, Μανθάτης, Χαλκιαδάκης, Μιχαήλ, Μπουκουβάλας, Μπετρά, Γιάκος, Γαρουφαλιάς

Αρχηγός της αποστολής ο Διευθυντής Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ.Νιαρχάκος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα