Ο... άλλος Οφόε το 2018! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ο... άλλος Οφόε το 2018! (vids)

bet365

Ο Οφόε έφτασε να συγκρίνεται ακόμα και με τον Γιάγια Τουρέ το πρώτο διάστημα της παρουσίας του στον Ολυμπιακό αλλά εν έτει 2018 είναι από τις πιο μεγάλες απογοητεύσεις των Πειραιωτών. Το Gazzetta.gr καταγράφει το θέμα.
Στα 28 του χρόνια ο Οφόε αποκτήθηκε με πολύ κόπο από τον Ολυμπιακό, διαρκή ταξίδια για την επίτευξη του deal μετά την μεταγραφή του που δεν προχώρησε στην Κράσνονταρ αλλά και ένα σοβαρό ποσό: 2,5 και πλέον εκατ. ευρώ στην Λέγκια Βαρσοβίας και ένα συμβόλαιο άνω του 1 εκατ. ευρώ για τον Βάντις Οτζίτζα Οφόε, που από την πρώτη στιγμή είχε πιέσει πολύ για να πιάσει Λιμάνι λόγω του Μπέσνικ Χάσι στον πάγκο των Πειραιωτών και της συνεργασίας που είχαν πιο παλιά αλλά και της σχέσης τους. Ένας παίκτης που μπορούσε να προσφέρει ως οκτάρι και δεκάρι κυρίως. Στο πρώτο διάστημα της παρουσίας του στον Ολυμπιακό ο Βέλγος διεθνής μέσος έκανε ματσάρες. Σε τέτοιο σημείο που να φτάνει να συγκρίνεται ακόμα και με τον Γιάγια Τουρέ (σ.σ. που και εκείνος είχε παίξει στον Ολυμπιακό) και να τονίζεται πως επιτέλους οι Πειραιώτες βρήκαν στο πρόσωπό του έναν εξαιρετικό παίκτη με... μέλλον παρότι δεν ήταν και τόσο πιτσιρικάς. Έχει σημειώσει γκολάρες όπως στο παιχνίδι με τη Ριέκα και ακόμα και στην ήττα από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με το 3-2 στον α' γύρο που έφερε και το τέλος του Χάσι. Ο Ολυμπιακός είχε βρει φλέβα... χρυσού και πιθανώς και τον επόμενο ηγέτη του και ας ήταν παίκτης από το εξωτερικό.
ΠΡΩΤΑ ΦΥΓΗ ΧΑΣΙ, ΜΕΤΑ Η ΛΗΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΚΑΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ
Το... διαζύγιο του Ολυμπιακού με τον Μπέσνικ Χάσι πριν καλά καλά τελειώσει ο Σεπτέμβριος ήταν ένα πρώτο... πλήγμα για τον Οφόε. Ο ίδιος είχε πει από την πρώτη στιγμή στους Βέλγους ότι εάν ο Μπέσνικ Χάσι είχε μείνει στον σύλλογο θα μπορούσε να πετύχει και άλλα πράγματα εκτός από την πρόκριση στην φάση των ομίλων του Champions League. Έδειχνε με αυτόν τον τρόπο πως ήθελε την παραμονή του Κοσοβάρου τεχνικού. Στις 12 Νοεμβρίου έρχεται και η ληστεία στο σπίτι του και αρχίζει να διαρρέεται πάλι στο Βέλγιο ότι ο παίκτης δεν νιώθει ασφάλεια στην Ελλάδα και σκέφτεται να φύγει για το... καλό της οικογένειάς του. Ο Ολυμπιακός τον στήριξε με κάθε τρόπο - όπως έκανε εξαρχής - και συνέχισε να τον πιστεύει και να τον περιμένει.
Από εκείνο το διάστημα και μετά άρχισε η κακή ψυχολογία του Οφόε και η πτώση. Από τον Νοέμβριο και μετά δηλαδή. Τον Δεκέμβριο προέκυψε το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ που είχε αποκαλύψει το Gazzetta αλλά και της Πόρτο, ωστόσο ο έμπειρος άσος παρά και το σχετικό πρέσινγκ που υπήρχε πείστηκε να μείνει. Είχε από τότε δύο... δρόμους να ακολουθήσει. Στις 4 Γενάρη έρχεται και η θλάση που τον αφήνει εκτός για 3 εβδομάδες. Επιστρέφει στην δράση για τα ματς με Αστέρα στην Τρίπολη αλλά και η ΑΕΚ αλλά η απόδοσή του πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Δείχνει στο γήπεδο να είναι σε ιδιαίτερα κακή κατάσταση από κάθε άποψη και με πίεση και νεύρα. Σαν να είναι εκτός κλίματος αγωνιστικά και ψυχολογικά. Σαν είναι πιο βαρύς και σαφώς λιγότερο γρήγορος και να έχει μείνει πίσω. Ακόμα και στο τελευταίο χρονικά ματς στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ όπου μπήκε αλλαγή και έδειξε πολύ λίγα πράγματα και δεν βοήθησε παρά λίγο δημιουργικά, επιθετικά και ακόμα και αμυντικά. Το αποτέλεσμα ήταν να βρεθεί και εκείνος στο... στόχαστρο του κόσμου στην τελευταία χρονικά παρουσία των οπαδών στον Ρέντη μαζί με τους Φορτούνη και Ζιλέ μεταξύ άλλων. Όλα αυτά ως γνωστόν μετά το ΑΕΚ - Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ για το Κύπελλο και τον αποκλεισμό των Πειραιωτών. Και σίγουρα με τα υπάρχοντα δεδομένα υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα για το μέλλον του στον Ολυμπιακό. Συνολικά φέτος ο Οφόε έχει παίξει 24 ματς με 3 γκολ και έχει και 3 ασίστ.
- Δείτε στην Gallery τα γκολ του Οφόε με Ριέκα, Σπόρτινγκ και ΑΕΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα