Ο Ολυμπιακός κατέθεσε υπόμνημα με φωτογραφίες και βίντεο για το ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ

Δημήτρης Τομαράς
Ο Ολυμπιακός κατέθεσε υπόμνημα με φωτογραφίες και βίντεο για το ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ

bet365

Ο Ολυμπιακός θα παραστεί διά των νομικών εκπροσώπων του στην εκδίκαση της υπόθεσης του ΠΑΟΚ την Πέμπτη, έχοντας ήδη καταθέσει υπόμνημα για τα επεισόδια στο ματς με τον ΠΑΣ με φωτό και βίντεο.
Το νομικό τμήμα του Ολυμπιακού έχει καταθέσει ήδη υπόμνημα με φωτογραφίες και βίντεο για το ΠΑΣ - ΠΑΟΚ και θα... κυνηγήσει την όσο το δυνατόν πιο αυστηρή ποινή του δικεφάλου του Βορρά. Σημειώνεται πως ο ΠΑΟΚ ήταν εκείνος που πέρυσι το... κυνήγησε όσο κανείς άλλος ως προς στην υπόθεση για το Ολυμπιακός - Πλατανιάς επιδιώκοντας αφαίρεση βαθμών από τους Πειραιώτες και να χάσουν έτσι το πρωτάθλημα. Πέραν του υπομνήματων και των λοιπών ενεργειών το νομικό επιτελείο των Πειραιωτών θα δώσει το παρών στην εκδίκαση της υπόθεσης στην Λίγκα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα