Γιατί είναι πιθανό να ζητήσει αναβολή για την έφεση ο Ολυμπιακός

Δημήτρης Τομαράς
Γιατί είναι πιθανό να ζητήσει αναβολή για την έφεση ο Ολυμπιακός

bet365

Το νομικό επιτελείο του Ολυμπιακού ενδέχεται να ζητήσει αναβολή της εκδίκασης της έφεσης της ομάδας στην ΕΠΟ επειδή την ίδια ημέρα θα είναι πριν στην Λίγκα για το θέμα του ΠΑΟΚ.
Όπως γράψαμε νωρίτερα ο Ολυμπιακός θα παραστεί διά των νομικών εκπροσώπων του στην εκδίκαση της υπόθεσης του ΠΑΟΚ την Πέμπτη, έχοντας ήδη καταθέσει υπόμνημα για τα επεισόδια στο ματς με τον ΠΑΣ με φωτό και βίντεο. Επειδή η εκδίκαση είναι για τις 16.00 και υπάρχει η έφεση των Πειραιωτών για τις 17.00 είναι ορατό το ενδεχόμενο το νομικό team των πρωταθλητών Ελλάδας να μην προλάβει και τις δύο υποθέσεις. Έτσι υπάρχει η πιθανότητα να ζητηθεί αναβολή εκδίκασης της έφεσης, που έγινε για να πέσει η ποινή της αφαίρεσης των τριών βαθμών για τα επεισόδια μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα