Ανάλυση Γκαρθία για Τούμπα: «Θα δείτε έναν αλλαγμένο ΠΑΟΚ, προσοχή στα άκρα του»

Δημήτρης Τομαράς
Ανάλυση Γκαρθία για Τούμπα: «Θα δείτε έναν αλλαγμένο ΠΑΟΚ, προσοχή στα άκρα του»

bet365

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει έναν διαφορετικό ΠΑΟΚ σε σχέση με τον α' γύρο και ο Γκαρθία έκανε ανάλυση με βίντεο δείχνοντας το ματς του Καραϊσκάκη στον α' γύρο και άλλα παιχνίδια. Ακόμα ανοιχτά... μέτωπα για 11άδα.
Ο Ολυμπιακός είχε παίξει με τον ΠΑΟΚ στον α' γύρο έχοντας απεναντί του παίκτες όπως οι Ρέι, Ζαμπράνο, Λέοβατς, Τσίμιροτ και Ελ Καντουρί που δεν υπάρχουν στην... εξίσωση πια ως προς τον κυριακάτικο αγώνα για διαφορετικούς λόγους (σ.σ. για παράδειγμα ο Ρέι έχει χάσει την θέση του στην 11άδα και ο Ελ Καντουρί είναι τραυματίας). Κατά 5 / 11 ο ΠΑΟΚ θα είναι αλλαγμένος σε σχέση με εκείνο το παιχνίδι. Στο 4-2-3-1 της Κυριακής ο Κρέσπο θα είναι στο κέντρο της άμυνας με τον Βαρέλα αντί του Ζαμπράνο, ο Βεϊρίνια αριστερό μπακ, ο Πέλκας δεκάρι αντί του Ελ Καντουρί και ο Σάκχοφ αντί του Τσίμιροτ ενώ φυσικά συνεχίζει κίπερ ο Πασχαλάκης.
Ο Γκαρθία με το επιτελείο του τα έχουν ήδη μελετήσει όλα αυτά και δείχνουν διαρκώς βίντεο στους παίκτες. Ο Ισπανός τεχνικός έκανε κια μία... αποτίμηση του α' γύρου για τον ΠΑΟΚ δείχνοντας το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη καθώς και άλλα ματς του πρώτου μισού της σεζόν από τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης. Η ανάλυσή του ήταν ιδιαίτερα λεπτομερής για τα πρόσωπα και το σχήμα του επερχόμενου αντιπάλου. «Θα δείτε έναν αλλαγμένο ΠΑΟΚ. Ο αντίπαλός μας έχει αλλάξει αρκετά σε σχέση με το πως ήταν στον α' γύρο που τον αντιμετωπίσαμε. Πρέπει να δείξουμε μεγάλη προσοχή στα άκρα του. Από εσάς θέλω θάρρος, μεγάλη προσπάθεια και να παίξουμε σαν Ολυμπιακός. Να είστε δυνατοί και να πάμε για ότι καλύτερο», εξήγησε σχετικά ο Γκαρθία. Η ανάλυση για τον ΠΑΟΚ θα συνεχιστεί και το Σάββατο ενώ σχετικά με την 11άδα υπάρχουν ακόμα κάποια ανοιχτά μέτωπα και ειδικά στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Πάντως αν και είχε να κάνει παρατηρήσεις για το αμυντικό σκέλος με τον Πανιώνιο και κάποιες επιστροφές αλλά και για τις τελικές προσπάθειες, στην επίθεση ήταν ιδιαίτερα ευχαριστημένος από πολλά πράγματα από εκείνο το ματς. Και όπως διευκρίνισε προς τους παίκτες του τα θετικά από αμυντικής και επιθετικής πλευράς θέλει να τα διατηρήσουν και με ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα