Μήνυμα Γιώργου Σαββίδη με... κότες (pic)

Το μήνυμα του Γιώργου Σαββίδη μέσω Instagram για τα όσα έλαβαν χώρα χθες στο γήπεδο της Τούμπας.
Ο γιος του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη πόσταρε στο Instagram μια φωτογραφία μαζί με τον πατέρα του, όπου αποχωρούν από το γήπεδο της Τούμπας και τη φράση: «Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος γιε μου».
Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι στο κάτω μέρος της φωτογραφίας έχουν προστεθεί τέσσερις κότες, με σαφείς υπαινιγμούς για τα όσα συνέβησαν χθες στην Τούμπα.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Ολυμπιακός: Ο Ορτέγα θα τεθεί εκτός με ΑΕΚ, δύσκολα θα προλάβει τον ΠΑΟΚ
- Νικολαΐδης για Ιωαννίδη: «Είδα πάθος και όχι νεύρα, ήθελε να συνεχιστεί γρήγορα το ματς και γι' αυτό άφησε το περιβραχιόνιο»
- Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί των παικτών με τον κόσμο και τα ελληνικά του Ροντινέι στα αποδυτήρια (vid)