Στον Ρέντη ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής ο Μαρινάκης!

Στον Ρέντη ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής ο Μαρινάκης!

bet365

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε εκ νέου στον Ρέντη λίγες ημέρες πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και ανάμεσα στα άλλα μίλησε με τεχνικό team και παίκτες κυρίως για το ματς της Κυριακής.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Ο κ. Μαρινάκης βρέθηκε εκ νέου στο πλευρό της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού και σε ένα κρίσιμο διάστημα για το πρωτάθλημα. Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών λίγα 24ωρα πριν την... μάχη με τον Παναθηναϊκό ήταν στο προπονητήριο των πρωταθλητών για να τα πει με προπονητικό επιτελείο και παίκτες και να στείλει τα... μηνύματά και για την αναμέτρηση της Κυριακής και για την διεκδίκηση του τίτλου. Εκτός για το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό όπου η επιθυμία του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι φυσικά η νίκη και βεβαίως να μείνει έως το τέλος στο... κόλπο για το πρωτάθλημα ο πειραϊκός σύλλογος ενώ στην συζήτηση στον Ρέντη υπήρξαν και τα όσα έγιναν στην Τούμπα και κυρίως με τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην παρουσία του στον Ρέντη ξεναγήθηκε και στο νέο γήπεδο beach soccer, στα δύο γήπεδα ποδοβόλεϊ, το γήπεδο Ρ4 για αγώνες 9Χ9 αλλά και για το καινούριο γυμναστήριο, το 3ο που φτιάχνεται στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού. Ήθελε έτσι να δει από πρώτο χέρι τις νέες εργασίες στο προπονητικό του Ολυμπιακού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα