Τα λάθη του Γκαρθία και οι χαμένες ευκαιρίες του Τζούρτζεβιτς...

Τα λάθη του Γκαρθία και οι χαμένες ευκαιρίες του Τζούρτζεβιτς...

bet365

Ο Όσκαρ Γκαθία σε ένα ακόμα ντέρμπι στον πάγκο του Ολυμπιακού δεν βγήκε νικητής. Τα λάθη στο στήσιμο της ομάδας με τον Παναθηναϊκό και οι χαμένες ευκαιρίες του Τζούρτζεβιτς.

Κρίσταλ Πάλας- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με αξεπέραστο Live Στοίχημα! (21+)

Αναμφίβολα και δικαίως ο Ολυμπιακός φωνάζει για την φάση του πέναλτι που δόθηκε σε βάρος του. Για ένα μαρκάρισμα στον Ινσούα που ήταν εκτός περιοχής στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη. Από εκεί και πέρα όμως υπάρχουν και τα λάθη του προπονητή του. Ο Όσκαρ Γκαρθία όσο και να περνάει ο καιρός δεν δείχνει (σ.σ. ακόμα) να έχει μάθει... σωστά την ομάδα του Ολυμπιακού και το πως να διαχειριστεί με ενδεδειγμένο τρόπο ένα ντέρμπι. Ο πειραϊκός σύλλογος δεν είχε για ένα σημαντικό διάστημα της αναμέτρησης την εικόνα που έπρεπε σε ένα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό των τόσων προβλημάτων και ενώ δεχόταν πίεση και φάσεις ακόμα και όταν ήταν με 10 παίκτες ο αντίπαλος. Και προφανώς γι' αυτό έχει σημαντική ευθύνη και ο Καταλανός, αν και έχει το ελαφρυντικό του με το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε μετά την Τούμπα.

Ο Ισπανός πήγε σε μία λογική να μην βάλει βασικό τον κορυφαίο μεσοεπιθετικό του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Τον πιο φορμαρισμένο, τον Μάριν, που τον... έριξε στο ματς λίγο πριν το τέλος. Επίσης εμμένει στο να μην έχει βρει ενα σταθερό σχήμα ενώ στα προβλήματα που του έβαλε ο Ουζουνίδης δεν έδωσε ποτέ τις απαιτούμενες λύσεις. Στην βασική του διάταξη είχε επιτελικό τον Οφόε, τον οποίο άργησε να αλλάξει (σ.σ. ο Βέλγος ήταν ιδιαίτερα κακός) με τον Φορτούνη, με τον Έλληνα άσο να σκοράρει από την άσπρη βούλα. Επέμεινε εκ νέου στον Μιραλάς που δείχνει ότι δεν μπορεί να βοηθήσει το τελευταίο διάστημα και ενώ η αλλαγή του Τζούρτζεβιτς δεν του βγήκε, με τον Σέρβο να χάνει τουλάχιστον δύο καλές φάσεις γκολ. Ένας Τζούρτζεβιτς που συνεχίζει να... σπαταλά τις ευκαιρίες που του δίνονται στον Ολυμπιακό και που παρά την πίστωση του χρόνου που παίρνει δεν δικαιώνει τους ανθρώπους των Πειραιωτών. Όσο για τον Όσκαρ Γκαρθία ο Ολυμπιακός έχει δείξει πως του έχει σταθεί με κάθε τρόπο και σε κάθε δυσκολία, ωστόσο ο εν λόγω προπονητής εξακολουθεί να φέρνει σε δύσκολη θέση τον εαυτό του και με τον τρόπο που λειτουργεί ως προς το στήσιμο της ομάδας και της 11άδας αλλά και την εν γένει διαχείριση των αγώνων σε μία δεδομένα δύσκολη αγωνιστικά περίοδο. Άλλωστε η θέση ενός προπονητή στον Ολυμπιακό δεν είναι ποτέ εύκολη και ειδικά σε μία τέτοια χρονική περίοδο... Προφανώς και εκτός από τον Γκαρθία έχουν ευθύνη και οι παίκτες, όμως ο Ισπανός ως προς το τακτικό κομμάτι και γενικά από το πως προσέγγισε τον αγώνα έχει κάνει τα σημαντικά λάθη του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα