Μια «ανάσα» από την ανανέωση Κάναντι και Ατρόμητος!

Μια «ανάσα» από την ανανέωση Κάναντι και Ατρόμητος!

Νίκος Μαρούδας
Μια «ανάσα» από την ανανέωση Κάναντι και Ατρόμητος!

bet365

Πολύ κοντά σε συμφωνία για τη συνέχιση της συνεργασίας τους για έναν ακόμη χρόνο βρίσκονται Ατρόμητος και Νταμίρ Κάναντι. Ο όρος αποδέσμευσης για ομάδα του εξωτερικού.

Στο Περιστέρι δεν βρίσκουν λόγο να αλλάξουν τη «συνταγή» που φέτος πέτυχε θεαματικά κι αναγνωρίζοντας το έργο του Νταμίρ Κάναντι, κάνουν ό,τι μπορούν για να παραμείνει «κάτοικος» Περιστερίου για άλλον έναν χρόνο και μάλιστα με επιτυχία!

Η διοίκηση του Ατρόμητου συναντήθηκε με τον εκπρόσωπο του Αυστριακού τεχνικού και οι δυο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας τους. Μάλιστα, την επόμενη εβδομάδα πιθανότατα αναμένεται στην Ελλάδα ξανά ο μάνατζέρ του, για να υπογραφεί το νέο συμβόλαιο.

Δεν έχουν «πέσει» ακόμα υπογραφές, αλλά στο Περιστέρι υπάρχει αισιοδοξία πως δεν μπορεί να πάει κάτι στραβά και, όπως όλα δείχνουν, θα κρατήσουν τον πρωτεργάτη της τρομερής πορείας της ομάδας φέτος και για τη νέα σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί πως θα υπάρχει όρος που θα προβλέπει την αποδέσμευσή του μόνο για ομάδα του εξωτερικού και όχι για ελληνικό σύλλογο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα