Αναβάλλεται το ΠΑΣ Γιάννινα - Απόλλων Σμύρνης

Αναβάλλεται το ΠΑΣ Γιάννινα - Απόλλων Σμύρνης

bet365

Μετά από ενημέρωση του Υφυπουργείου Αθλητισμού, η αναμέτρηση μεταξύ ΠΑΣ Γιάννινα και Απόλλωνα Σμύρνης αναβλήθηκε, μετά τις εξελίξεις της Δευτέρας (13/3) και την επ' αόριστον αναβολή του πρωταθλήματος.

Το πρωί της Δευτέρας (13/3) «γέννησε» καταιγιστικές εξελίξεις στο ελληνικό ποδοσφαιρικό τοπίο.

Μετά από 3ωρη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου μεταξύ του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη και κυβερνητικών στελεχών, αποφασίστηκε η διακοπή του πρωταθλήματος άμεσα και επ' αόριστον, μετά τα γεγονότα της Τούμπας κατά το ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, η αναμέτρηση που έριχνε την αυλαία της πολυτάραχης 25ης αγωνιστικής, μεταξύ ΠΑΣ Γιάννινα και Απόλλωνα Σμύρνης, που ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί στους Ζωσιμάδες τη Δευτέρα (13/3, 19:30), έμεινε στον «αέρα».

Τελικά, το μεσημέρι της Δευτέρας, αποφασίστηκε η αναβολή του αγώνα, όπως ενημέρωσε το Υφυπουργείο Αθλητισμού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα