Το νέο Κυβερνητικό Πλάνο για αντιμετώπιση της βίας

Δημήτρης Τομαράς
Το νέο Κυβερνητικό Πλάνο για αντιμετώπιση της βίας

bet365

Το Μαξίμου μετά από σειρά επαφών Τσίπρα με Βασιλειάδη και τους άλλους αρμόδιους Υπουργούς ετοιμάζει το επόμενο πλάνο για την αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα. Η συνάντηση του Γιώργου Βασιλειάδη με την ΠΟΑΣΥ αλλά και τον ΠΣΑΠ.
Αυτήν την στιγμή δεν είναι ξεκάθαρο εάν το νέο τμήμα που θα προκύψει για την αντιμετώπιση της αθλητικής βίας θα είναι σε άμεση συνεργασία με την υπάρχουσα Διεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας ή την αναβαθμίσει ή ακόμα και εάν θα την αντικαταστήσει. Ωστόσο γίνεται σαφές ότι μετά από συνεχείς συσκέψεις Τσίπρα με Βασιλειάδη, τον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή, τον αναπληρωτή Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα, καθώς και τους Φλαμπουράρη και Βερναρδάκη από το Επικρατείας πως μετά από μία σχετική επεξεργασία υπάρχει ένα νέο πλάνο για την αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα. Όπως αναφέρθηκε σε ρεπορτάζ στο Iefimerida θα σχηματιστεί μία ειδική ομάδα κρούσης και ένα Τμήμα Αθλητικού Εγκλήματος. Μπορεί να πρόκειται για δύο χωριστά τμήματα που να λειτουργούν ως ένα όμως. Είναι μία πληροφορία που επιβεβαιώνεται από πηγές κοντά στην Κυβέρνηση και ότι ένα τέτοιο πρότζεκτ θα προχωρήσει.
Και αυτό διότι στην Κυβέρνηση θεωρούν πως πρέπει να αυστηροποιηθεί το πλαίσιο επόπτευσης θεμάτων βίας στα γήπεδα αλλά και αντιμετώπισης των σοβαρών θεμάτων και προβλήματων που υπάρχουν. Αυτό το νέο τμήμα θα είναι σε άμεση σύνδεση και συνεργασία με τον Αθλητικό Εισαγγελέα και δεν θα ασχολείται μόνο με ζητήματα βίας αλλά με κάθε άλλη παραβατική δραστηριότητα στο ποδόσφαιρο και καταγγελίες που θα αφορούν κατηγορίες όπως ξέπλυμα μαύρου χρήματος, στημένα ματς, εκβιασμούς κ.ο.κ.. Όπως φαίνεται αυτές οι εξελίξεις θα δρομολογηθούν λίαν συντόμως...
ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΠΟΑΣΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΣΑΠ
Ο κ. Βασιλειάδης στο πλαίσιο των συναντήσεων που κάνει από την προηγούμενη εβδομάδα με φορείς του ποδοσφαίρου και όχι μόνο θα έχει την Τρίτη μία συνάντηση με την ΠΟΑΣΥ. Την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων. Είναι ιδιαίτερα πιθανό να τεθεί επί τάπητος και αυτό το θέμα και φυσικά όσα άλλα αφορούν στην Αστυνομία και στην παρουσία της στα γήπεδα. Την Τρίτη αναμένεται να υπάρξει συνάντηση του κ. Βασιλειάδη και με το αρμόδιο όργανο των παικτών, τον ΠΣΑΠ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα