Πρώτα θα αποφασίσει για προπονητή ο Ολυμπιακός...

Πρώτα θα αποφασίσει για προπονητή ο Ολυμπιακός...

Δημήτρης Τομαράς
Πρώτα θα αποφασίσει για προπονητή ο Ολυμπιακός...

bet365

Ο Ολυμπιακός θα ξεκαθαρίσει πρώτα το θέμα προπονητή για την επόμενη χρονιά και μετά θα προχωρήσει στο βασικό σκέλος του σχεδιασμού του που αφορά φυσικά στο ρόστερ αλλά και πρόσωπα σε βασικές θέσεις.
Δεν είναι μυστικό και το έχουμε γράψει ξανά πως στον Ολυμπιακό υπάρχει αμφισβήτηση στο πρόσωπο του Γκαρθία και εδώ και καιρό. Ειδικά μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό τα πράγματα για τον Ισπανό έγιναν πιο δύσκολα από ποτέ. Στο Λιμάνι πρωτίστως λοιπόν και πέρα από όλα τα άλλα θα αποφασίσουν για προπονητή και μετά θα πορευθούν με τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς. Και αυτό διότι πολύ απλά θα πρέπει οι περισσότερες νέες προσθήκες να έχουν το ΟΚ του τεχνικού που θα είναι την επόμενη σεζόν. Με βάση τα ισχύοντα δεδομένα τα πράγματα εξακολουθούν να μην είναι εύκολα για τον Όσκαρ Γκαρθία.
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ
Στον Ολυμπιακό πάντως προβληματίστηκαν ιδιαίτερα και με το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας στην φιλική ήττα του Σαββάτου με σκορ 1-0 με τον Πανιώνιο. Προβληματίστηκε και ο Γκαρθία, ωστόσο τα... καμπανάκια ήταν και από τα στελέχη της ομάδας που είδαν το ματς και ας έπαιξαν ποδοσφαιριστές με μικρό ή ελάχιστο χρόνο συμμετοχής.
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΚΟΙ
Ένα στοιχείο που θα πρέπει να τονωθεί στο ρόστερ του Ολυμπιακού είναι η παρουσία Ελλήνων. Γι' αυτό και το... σκανάρισμα των Πειραιωτών στην αγορά της Super League και της Football League (σ.σ. για παράδειγμα για περιπτώσεις τύπου Μάνου) για ταλέντα και γενικά Έλληνες παίκτες. Ένα άλλο ζήτημα είναι το σκέλος των δανεικών. Ποδοσφαιριστές όπως ο Τσιμίκας δείχνουν να αξίζουν νέων ευκαιριών ενώ περιπτώσεις παικτών όπως οι Σιώπης, Ρισβάνης και ακόμα και ο Γιαννιώτης ήταν και παραμένουν σε πρώτο πλάνο. Πέραν του σκέλος του ρόστερ βέβαια αλλαγές αναμένονται και σε πρόσωπα στο οργανόγραμμα της ομάδας και σε καίριες θέσεις σχετικά με το ποδοσφαιρικό τμήμα και ακόμα και διοικητικά πόστα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα