Δεν πήγε στην πρωινή προπόνηση ο Μαρτίνς, ο ρόλος του στις μεταγραφές...

Δεν πήγε στην πρωινή προπόνηση ο Μαρτίνς, ο ρόλος του στις μεταγραφές...

Δημήτρης Τομαράς
Δεν πήγε στην πρωινή προπόνηση ο Μαρτίνς, ο ρόλος του στις μεταγραφές...

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν βρέθηκε στην πρωινή προπόνηση στον Ρέντη, όμως ενδέχεται να δώσει το παρών στην επόμενη. Ενεργός ο ρόλος του στον σχεδιασμό της νέας σεζόν.

Ο Πορτογάλος ήταν την Τρίτη του Πάσχα στον Ρέντη αλλά στην πρωινή προπόνηση της Τετάρτης δεν βρέθηκε εκεί. Ο Μαρτίνς πάντως ήδη έχει κάνει τις πρώτες του επαφές για τα θέματα της ομάδας ενώ δεν είναι τυχαίο πως ο agent του παραμένει εδώ. Επιπλέον όπως διαβάσατε χθες έχει ήδη δει και Ρέντη και Καραϊσκάκη.

Ο 47χρονος κόουτς προφανώς θα έχει ρόλο και σημαντικό για τον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου. Εκτιμάται δε πως 3 - 4 κινήσεις από Πορτογαλία ή και Βραζιλία θα είναι από δικές του εισηγήσεις (σ.σ. πιθανώς μία προσθήκη για άμυνα και τουλάχιστον δύο για κέντρο και επίθεση) ενώ προκύπτει πως οι Πειραιώτες θα κάνουν πάνω από 9 προσθήκες για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Φυσικά σε πρώτο πλάνο αυτήν την περίοδο είναι το υπάρχον ρόστερ. Ο Μαρτίνς για παράδειγμα θέλει την παραμονή του Αντρέ Μάρτινς για την καινούρια χρονιά ενώ υπάρχουν και άλλοι παίκτες που ξέρει από την Πορτογαλία. Φυσικά είναι και το ανοιχτό μέτωπο των δανεικών και ποιοι μπορούν να γυρίσουν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα