Ατρόμητος - Πλατανιάς 4-1

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος - Πλατανιάς 4-1

bet365

Ο ευρω-Ατρόμητος δεν χαλαρώνει ούτε στο φινάλε του πρωταθλήματος. Κόντρα στον υποβιβασμένο Πλατανιά έκανε... επίδειξη δύναμης και επικράτησε εύκολα με 4-1, με τον Ντιγκινί σε μεγάλα κέφια να σημειώνει χατ τρικ! Μείωσαν στους 4 από τον τρίτο Ολυμπιακό οι Περιστεριώτες...

Γκολ και θέαμα στο Περιστέρι! Ο Ατρόμητος, επέστρεψε στην Ευρώπη κι άφησε ευχαριστημένο τον κόσμο του με το ποδόσφαιρο που έπαιξε κόντρα στον Πλατανια. Οι Περιστεριώτες, επικράτησαν με 4-1 των ήδη υποβιβασμένων Κρητικών, με τον Ντιγκινί να στήνει το δικό του πάρτι, σημειώνοντας χατ τρικ.

Έτσι έπαιξαν

Ο Νταμίρ Κάναντι παρέταξε τον Ατρόμητο με 4-4-2, κάνοντας παράλληλα κάποιες δοκιμές. Ο Γιαννιώτης ήταν στο τέρμα, στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Σάκιτς, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Κιβρακίδης. Στον άξονα ο Μάντσον είχε στο πλάι του τον Ούμπιδες. Σε ρόλο αριστερού εξτρέμ ήταν ο Γιαννούλης, σε αυτό του δεξιού εξτρέμ ο Μπρούνο, ενώ στην επίθεση βρέθηκε ο Ντιγκινί με τον Ουάρντα.

Από την άλλη πλευρά, ο Γιάννης Χατζηνικολάου παρέταξε τον Πλατανιά με 4-5-1. Ο Κασωτάκης ήταν στο τέρμα, έχοντας στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά τους Ουές, Ντικαμονά, Βάντερσον, Σινγκ. Στα χαφ βρέθηκαν οι Αγγελόπουλος, Στανισάβλιεβιτς, Πατράλης, αριστερά ο Ενσικουλού, δεξιά ο Ουντότζι και στην κορυφή της επίθεσης ο Κασάλιτσα

Καθάρισε από νωρίς...

Η νίκη του Ατρόμητου κόντρα στον τελευταίο και υποβιβασμένο Πλατανιά, ήταν αναμενόμενη στο Περιστέρι. Αυτό που ήθελε να δει ο Κάναντι, ήταν τους ποδοσφαιριστές του να καθαρίζουν όσο πιο γρήγορα γίνεται...

Έτσι λοιπόν, στο 29' κι ενώ το παιχνίδι δεν είχε φάσεις, ο Ουάρντα κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ούμπιδες ο οποίος έκανε το 1-0. Επτά λεπτά αργότερα, ήρθε και το 2-0 που... τελείωσε ουσιαστικά την αναμέτρηση από πολύ νωρίς. Ο Ουάρντα σέντραρε για τον Ντιγκινί κι αυτός από κοντά με κεφαλιά έκανε το 2-0. Οι Περιστεριώτες είχαν ευκαιρίες και για κάποιο τρίτο τέρμα, όμως η σέντρα σουτ του Σάκιτς έφυγε άουτ, όπως και το σουτ του Ουάρντα λίγο αργότερα.

Απολαυστικό αστέρι!

Χωρίς το παραμικρό άγχος και με το σκορ στο καθαρό 2-0, ο Ατρόμητος είχε 45 λεπτά πλέον να προσφέρει και θέαμα στον κόσμο του. Οι ποδοσφαιριστές του Κάναντι, τα έκαναν όλα θαυμάσια κι απείλησαν για τρίτο τέρμα στο 57'.

Ο Μπρούνο πέρασε στον Γιαννούλη, αυτός έκανε το πλασέ από το ύψος του πέναλτι, αλλά ο Βάντερσον έσωσε πάνω στη γραμμή, ενώ το ίδιο έκανε δύο λεπτά αργότερα και ο Κασωτάκης στο πλασέ του Ντιγκινί. Όμως, δεν μπορούσε να κάνει τίποτα στη φάση του 68ου λεπτού. Ο Ούμπιδες εκτέλεσε φάουλ στο πρώτο δοκάρι και ο Ντιγκινί με τρομερό τακουνάκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0.

Ντιγκινί on fire!

Ο Γάλλος όμως δεν σταμάτησε εκεί! Στο 76ο λεπτό, μετά από σέντρα σουτ του Γιαννούλη προ κενής εστίας σκόραρε για το 4-0, σημειώνοντας ταυτόχρονα χατ τρικ και φυσικά δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Ατρόμητου.

Ο Πλατανιάς, στην πρώτη του ουσιαστικά στιγμή στην εστία του Γιαννιώτη κατάφερε να σκοράρει. Ο Ουντότζι, μετά από εκτέλεση φάουλ από κοντά ήταν αυτός που μείωσε σε 4-1 στο 84'. Τρία λεπτά αργότερα, στο 87', ο Μπρούνο έχασε και την τελευταία καλή στιγμή της αναμέτρησης, όταν από το ύψος του πέναλτι πλάσαρε κι είδε τον Κασωτάκη να σώζει σε κόρνερ.

MVP: Ο Ντιγκινί. Ο Γάλλος επιθετικός, για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ξεκίνησε στην κορυφή της επίθεσης. Κατάφερε να σκοράρει το δεύτερο τέρμα του Ατρόμητου και να πετύχει ένα καταπληκτικό τρίτο τέρμα με τακουνάκι παίρνοντας με το σπαθί του τον τίτλο του MVP!

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Ο Κασάλιτσα. Ο επιθετικός του Πλατανιά, δεν ήρθε σε επαφή με την μπάλα σε καμία στιγμή της αναμέτρησης με αποτέλεσμα να περάσει απαρατήρητος από το παιχνίδι.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Ο Ούμπιδες. Ο αρχηγός του Ατρόμητου ήταν απλά εξαιρετικός. Σκόραρε από την άσπρη βούλα, ήταν σχεδόν αλάνθαστος στις μεταβιβάσεις του, τροφοδότησε τον Ντιγκινί στο τρίτο τέρμα της ομάδας του. Τα έκανε όλα όπως ξέρει, τέλεια!

Η ΓΚΑΦΑ: Την χρεώνεται ο αμυντικός του Πλατανιά Ντικαμονά, που έκανε το πέναλτι στον Ουάρντα κι... έλυσε τα πόδια των αντιπάλων του.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Καλή διαιτησία από τον Μπλάνα και τους βοηθούς του σε ένα εύκολο παιχνίδι. Σωστά έχει δείξει πέναλτι στην ανατροπή του Ουάρντα κι από εκεί και πέρα το παιχνίδι κύλησε χωρίς κάποια δύσκολη φάση.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Ο Ατρόμητος επέστρεψε στις νίκες στο πρώτο του παιχνίδι μετά και την μαθηματική του επιστροφή στην Ευρώπη! Η ομάδα του Κάναντι έδειξε και πάλι το καλό της πρόσωπο, καθάρισε από νωρίς το παιχνίδι κι είχε ευκαιρίες για ακόμα μεγαλύτερο σκορ. Μάλιστα, σε συνδυασμό με την ήττα του Ολυμπιακού, ο Ατρόμητος μείωσε στους 4 από τους «ερυθρόλευκους» κι έμεινε ζωντανός στο κυνήγι της τρίτης θέσης. Από την άλλη ο Πλατανιάς, ανέβηκε στην Αθήνα απλά γιατί έπρεπε κι όπως είναι λογικό ήδη σκέφτεται την Football League.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Γιαννούλης, Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Μάντσον (78' Νάτσος), Σάκιτς, Μπρούνο, Ντιγκινί (78' Κωτσόπουλος), Ουάρντα (82' Κυριακίδης), Ούμπιδες

Πλατανιάς (Γιάννης Χατζηνικολάου): Κασωτάκης, Ντικαμονά, Αγγελόπουλος, Πατράλης (55' Μαλσά), Κασάλιτσα, Ουντότζι, Στανισάβλιεβιτς, Βάντερσον, Ουές, Σινγκ (75' Σάαντο), Ενσικουλού

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα