Μήνυση του Μάριν στον διαιτητή Κατσικογιάννη!

Δημήτρης Τομαράς
Μήνυση του Μάριν στον διαιτητή Κατσικογιάννη!

bet365

Ο Μάρκο Μάριν κάνει μήνυση στον διαιτητή Κατσικογιάννη γιατί τον έσπρωξε. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού προσπαθούσαν να τον πείσουν να μείνει στο γήπεδο!

Ο Γερμανός άσος - όπως καταγγέλουν και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αλλά και φαίνεται καθαρά στο βίντεο με τα σχετικά πλάνα του αγώνα - δέχθηκε σπρώξιμο από τον διαιτητή Κατσικογιάννη την στιγμή που πήγε να διαμαρτυρηθεί για το χέρι που δεν δόθηκε ως παράβαση και πέναλτι. Ένα σπρώξιμο που τον έριξε κάτω. Ο Μάριν με μεγάλη... μάχη του πάγκου των Πειραιωτών και των ανθρώπων της ομάδας για να τον πείσουν συνέχισε μέχρι το τέλος και ακολούθως μετέβη στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα για να υποβάλλει μήνυση κατά του ρέφερι του ματς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα