Άλλα... κόλπα από Πέδρο Μαρτίνς για τις Ακαδημίες!

Άλλα... κόλπα από Πέδρο Μαρτίνς για τις Ακαδημίες!

Δημήτρης Τομαράς
Άλλα... κόλπα από Πέδρο Μαρτίνς για τις Ακαδημίες!

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει συγκεκριμένο πρότζεκτ και για τις Ακαδημίες της ομάδας του Ολυμπιακού μεταφέροντας το... κέντρο αποφάσεων στην πρώτη ομάδα ενώ έχει αρχίσει σχετική αξιολόγηση.
Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει γυρίσει ως γνωστόν στην Ελλάδα, πήγε Ρέντη και είχε συζητήσεις και συνεργασία με ανθρώπους του συλλόγου. Ο Πέδρο Μαρτίνς που φαίνεται ότι θα έχει δικό του άνθρωπο ειδικά για τις Ακαδημίες έχει κατά νου ένα άλλου τύπου μοντέλο, το οποίο έχει επιχειρήσει να δουλέψει και παλαιότερα ο Ολυμπιακός. Ο Ίβηρας τεχνικός θέλει το... κέντρο αποφάσεων για τις Ακαδημίες να είναι στην πρώτη ομάδα και ότι στους επικεφαλής των υποδομών. Θέλει να δουλέψει ως προς την πρώτη ομάδα σε άμεση σύνδεση με τις υποδομές ως προς την λογική ότι θα μπορεί έτσι πιο καλά να βλέπει τα ταλέντα, ποιούς ξεχωρίζουν και ποιοι αξίζουν ευκαιρίες.
Γενικότερα ο Μαρτίνς είναι ένας αυστηρός τεχνικός και λάτρης της δουλειάς και της πειθαρχίας. Σε αρκετές περιπτώσεις δουλεύει με πιο έμπειρους και έτοιμους παίκτες όμως μπορεί και από την Ακαδημία να προκύψει ένας... έτοιμος παίκτης όπως ήταν για παράδειγμα ο Ρέτσος. Είναι φανερό πως ο 47χρονος έχει ήδη στο μυαλό του ένα πλάνο και για την πρώτη ομάδα και για τις υποδομές και θέλει να δει το πως μπορεί να τεθεί σε εφαρμογή. Από τον Ολυμπιακό πάντως του έχει μεταφερθεί πως υπάρχει μεγάλη διάθεση να στηριχθεί σε όλα όσα επιθυμεί να κάνει. Στην παρούσα φάση ο Πέδρο Μαρτίνς πάντως βλέπει και αξιολογεί εκτός από το δυναμικό της α' ομάδας και αυτό των Ακαδημιών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα