Ειδικό για τις Ακαδημίες από την Πορτογαλία έφερε ο Μαρτίνς!

Ειδικό για τις Ακαδημίες από την Πορτογαλία έφερε ο Μαρτίνς!

Δημήτρης Τομαράς
Ειδικό για τις Ακαδημίες από την Πορτογαλία έφερε ο Μαρτίνς!

bet365

Ο Μαρτίνς έφερε ειδικό αναλυτή επί των Ακαδημιών από την Πορτογαλία που θα μείνει στον Ρέντη για 20 ημέρες, θα αξιολογήσει τα πάντα και θα δώσει πλήρες report τι πρέπει να γίνει. Η κουβέντα με Παύλου, Μοντέστο και Καρεμπέ.
Ο Πορτογάλος έφερε έναν άνθρωπο της εμπιστοσύνης του που είναι ειδικός στις μικρές ηλικίες και τις Ακαδημίες. Οι πληροφορίες θέλουν να τον ξέρει από την ομάδα της Ρίο Άβε και να έχει από εκεί καταβολές και ποδοσφαιρικό παρελθόν. Το συγκεκριμένο άτομο από την Πορτογαλία θα μείνει στην Ελλάδα για ένα διάστημα 20 ημερών, θα αξιολογήσει τους προπονητές, τους παίκτες και το πως λειτουργούν οι Ακαδημίες και μετά θα δώσει την αναφορά του για το τι πρέπει να γίνει. Δεν αναμένεται να πάρει μόνιμο πόστο στην ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Από εκεί και πέρα ο Πέδρο Μαρτίνς είχε μία πολύ καλή κουβέντα για τις Ακαδημίες με τον Παύλου για το σκελος των υποδομών. Ο κ. Παύλου του ανέλυσε το που ήταν πριν από κάποια χρόνια οι Ακαδημίες και πόση δουλειά έχει γίνει με ταλέντα, τίτλους και δίκτυο υποδομών και Σχολών. Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε συζητήση και με τους Μοντέστο και Καρεμπέ. Θυμηθείτε ξανά εδώ το πλάνο του Ίβηρα επί των Ακαδημιών των Πειραιωτών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα