Κλήθηκε σε απολογία ο Ταχτσίδης για ξενύχτι!

Κλήθηκε σε απολογία ο Ταχτσίδης για ξενύχτι!

Κλήθηκε σε απολογία ο Ταχτσίδης για ξενύχτι!

bet365

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης κλήθηκε σε απολογία για την παρουσία του σε νυχτερινό κέντρο το βράδυ της Κυριακής μετά την βαριά ήττα του Ολυμπιακού με 3-0 από τον ΠΑΣ.
Νέο... κρούσμα στον Ολυμπιακό και ζόρικα τα πράγματα και για τον Ταχτσίδη.
Σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά ο Παναγιώτης Ταχτσίδης κλήθηκε σε απολογία από την διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, για την παρουσία του σε νυχτερινό κέντρο, το βράδυ της Κυριακής και ενώ λίγες ώρες πριν είχε έρθει η κακή εμφάνιση και ήττα από την ομάδα των Ιωαννίνων. Η συγκεκριμένη επιλογή και συγκυρία κρίθηκαν ανάλογα από τους ανθρώπους της ΠΑΕ και έπονται εξελίξεις. Τα πράγματα έτσι και αλλιώς από χθες είναι άσχημα για τους περισσότερους εκ των βασικών που αγωνίστηκαν στο ματς των Ιωαννίνων και μετά την βαριά ήττα με 3-0 από τον ΠΑΣ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα