Η υπόθεση Ντειβέρσον, ο Ολυμπιακός και τι ισχυρίζεται η πλευρά του παίκτη

Η υπόθεση Ντειβέρσον, ο Ολυμπιακός και τι ισχυρίζεται η πλευρά του παίκτη

Η υπόθεση Ντειβέρσον, ο Ολυμπιακός και τι ισχυρίζεται η πλευρά του παίκτη

bet365

Ο 27χρονος Ντειβέρσον της Παλμέιρας εμφανίζεται να απασχολεί και τον Ολυμπιακό, με την περίπτωσή του πάντως να μην είναι καθόλου εύκολη από οικονομικής πλευράς και ενώ ο παίκτης δεν φεύγει δανεικός...
Το όνομα του 27χρονου Ντειβέρσον ή όπως είναι το πλήρες όνομά του Ντειβέρσον Μπρουμ Σίλβα Ακόστα έχει συνδεθεί σύμφωνα με αναφορές στον ελληνικό Τύπο με τον Ολυμπιακό. Ο Βραζιλιάνος φορ δεν είναι μία προσιτή οικονομικά περίπτωση.
Τι έχει διαρρεύσει όμως από τη Βραζιλία; Πως τον φορ της Παλμέιρας που κοστολογείται με 5 και πλέον εκατ. ευρώ, τον έχουν στην λίστα τους ο Ολυμπιακός και η Ατλέτικο Παραναένσε. Ωστόσο η πλευρά του παίκτη και ο agent του αναφέρουν πως δεν πρόκειται να πάει πουθενά δανεικός. Επίσης εάν πωληθεί κάτι που δεν είναι καθόλου σίγουρο θα γίνει μόνο με τους όρους της Παλμέιρας και θα δεχθεί μόνο καλές προτάσεις από ευρωπαϊκές ομάδες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα