Στην τελική ευθεία για το επίσημο deal Λάζαρου με Ολυμπιακό

Στην τελική ευθεία για το επίσημο deal Λάζαρου με Ολυμπιακό

bet365

Η πλευρά του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου τα... έσπασε οριστικά με την ΑΕΚ και έτσι η υπόθεση της επισημοποίησης του deal του με τον Ολυμπιακό μπήκε στην τελική της ευθεία!

Οι πληροφορίες θέλουν τον Χριστοδουλόπουλο να κλείνει στον Ολυμπιακό με συμβόλαιο 2+1 ετών και απολαβές 600.000 ευρώ τον χρόνο.

Μετά την οργισμένη διαρροή της ΑΕΚ για τον παίκτη και την οριστική πια διαφωνία τους για την οποία... φωτογράφισε τον Ολυμπιακό όλα συγκλίνουν στο ότι μπήκε το θέμα του στην τελική του ευθεία. Όλα δείχνουν ότι λίαν συντόμως ο έμπειρος εξτρέμ θα πιάσει και τυπικά Λιμάνι. Άλλωστε όπως είχαμε σημειώσει και νωρίς το πρωί με τα υπάρχοντα δεδομένα ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ήταν πιο κοντά στον πειραϊκό σύλλογο παρά σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Ο Έλληνας άσος φέτος έκανε ως γνωστόν πολύ καλή σεζόν με την ΑΕΚ. Πλέον απομένουν τα τυπικά για να γίνει παίκτης του Ολυμπιακού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα