Άνοιξε ο δρόμος για Κλέμπερ και Ολυμπιακό

Άνοιξε ο δρόμος για Κλέμπερ και Ολυμπιακό

Άνοιξε ο δρόμος για Κλέμπερ και Ολυμπιακό

bet365

Οι Πορτογάλοι εκτιμούν πως ο Ολυμπιακός μπορεί να είναι ο επόμενος προορισμός του Βραζιλιάνου φορ Κλέμπερ και ότι ουσιαστικά απομένει να τα βρει με την πλευρά του παίκτη.

Ο 28χρονος φορ της Εστορίλ με το συμβόλαιό του να εκπνέει και τον σύλλογό του να έχει πέσει δεν είναι τόσο δύσκολο να φύγει από εκεί. Η Εστορίλ έτσι και αλλιώς δεν σκόπευε να τον κρατήσει καθώς πορτογαλικές πηγές εμφανίζουν τον Κλέμπερ να είχε ετήσιο συμβόλαιο πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ. Τουλάχιστον αυτό υποστήριζαν πορτογαλικά media.

Ο Κλέμπερ φέτος είχε 6 γκολ σε 19 αναμετρήσεις και ενώ προς το τέλος της σεζόν αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού. Οι Ίβηρες εκτιμούν πως ο πειραϊκός σύλλογος έχει μεγάλη και σαφέστατη πιθανότητα να είναι η επόμενή του ομάδα αρκεί ο Ολυμπιακός να τα βρει οριστικά με την πλευρά του παίκτη. Με άλλα λόγια ότι ο Ολυμπιακός έχει για τα καλά το πάνω χέρι. Αντίθετα όπως σας γράψαμε ήδη η περίπτωση του Πεδράο είναι πολύ πιο δύσκολη από οικονομικής πλευράς και όχι μόνο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα