Aνακοινώνει τον Χάβο ο Απόλλων Σμύρνης

Aνακοινώνει τον Χάβο ο Απόλλων Σμύρνης

bet365

Την Τετάρτη (23/6, 18.00) στα γραφεία της Κηφισίας θα ανακοινωθεί ο νέος προπονητής του Απόλλωνα που θα είναι ο Μάκης Χάβος, ο τεχνικός και ο εκτελεστικός διευθυντής. Χρήστου και Τσέλιος οι εκλεκτοί.

Ο Μάκης Χάβος θα είναι ο νέος προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης μιας κι οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια. Έλληνας, με εμπειρία, ξέρει την ελληνική κατάσταση και θα έχει έτοιμες λύσεις για να γεμίσει ένα ρόστερ που θα χρειαστεί πολύ γέμισμα (τουλάχιστον 10 μεταγραφές). Χωρίς ν' ανακοινώσει τα ονόματα ο Απόλλων ανακοίνωσε πως την Τετάρτη θα ανακοινώσει όλα τα νέα πρόσωπα.

Ο Παναγιώτης Χρήστου, άνθρωπος της απόλυτης εμπιστοσύνης του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη θα είναι αυτός που θα πάρει τη θέση του Κασναφέρη αλλά θα έχει ρόλο μόνο σ' όσα αφορούν εκτός του αγωνιστικού.

Ερωτηματικό και στο σκοτάδι κινείται το όνομα του τεχνικού διευθυντή. Προς το παρόν δεν έχει διαρρεύσει κάποιο όνομα. Ο Γιώργος Τσέλιος, πάντως, όλες αυτές τις μέρες εκτελεί αυτά τα χρέη τσεκάροντας παίκτες, ώστε να έχει κι αυτός έτοιμος μια λίστα με λύσεις όταν έρθει ο νέος τεχνικός.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα Σμύρνης αναφέρει:
"Εκδήλωση - παρουσίαση θα πραγματοποιήσει την προσεχή Τετάρτη (23/5/2018), στις 18:00, η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης.

Θέματα της εκδήλωσης που θα γίνει στα γραφεία της ΠΑΕ (Λ. Κηφισίας 64Β, 15125 Μαρούσι) και θα αρχίσει στις 18:00 είναι:

1. Παρουσίαση νέου τεχνικού διευθυντή

2. Παρουσίαση νέου προπονητή

3. Παρουσίαση νέου εκτελεστικού διευθυντή

4. Ενημέρωση για το μέλλον του ποδοσφαιριστή, Χρήστου Αλμπάνη

5. Ενημέρωση για θέματα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα