Όλο το Βέλγιο στα... πόδια του Ένγκελς και οι υποθέσεις των Μπουχαλάκη - Καπίνο

Όλο το Βέλγιο στα... πόδια του Ένγκελς και οι υποθέσεις των Μπουχαλάκη - Καπίνο

Όλο το Βέλγιο στα... πόδια του Ένγκελς και οι υποθέσεις των Μπουχαλάκη - Καπίνο

bet365

Ο Ένγκελς έχει στα... πόδια του το μισό Βέλγιο ωστόσο κρούση στα δεδομένα που θέλει ο Ολυμπιακός δεν υπάρχει ενώ ο Μπουχαλάκης έχει κάποιες πιθανότητες να γυρίσει στον Ολυμπιακό. Ψάχνει ξανά ομάδα ο Καπίνο.

Δύσκολο πράγμα οι αποχωρήσεις φέτος στον Ολυμπιακό. Υπάρχουν δύο ντεσαβαντάζ. Αρκετοί παίκτες που είναι να φύγουν έχουν μεγάλα συμβόλαια ενώ και τα... θέλω του Ολυμπιακού δεν συμβαδίζουν με την χρονιά που έκαναν στο Λιμάνι.

Για παράδειγμα ο Ένγκελς για τον οποίον δαπανήθηκαν αρκετά εκατομμύρια. Ο agent του έχει καλές άκρες στην Αγγλία ενώ στο Βέλγιο υπάρχουν πάνω από 5 ομάδες που τον θέλουν. Μεταξύ άλλων οι Άντερλεχτ, Μπριζ και Σταντάρ Λιέγης. Πλην όμως κρούση στα δεδομένα που θέλει ο Ολυμπιακός δεν υπάρχει για παραχώρησή του ενώ δεν είναι ξεκάθαρο εάν οι Πειραιώτες είναι θετικοί σε έναν ετήσιο δανεισμό του σε ομάδα του εξωτερικού. Από εκεί και μετά ο Καπίνο δεν αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Φόρεστ και ψάχνει ομάδα (σ.σ. φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθεί ξανά μαζί του ο Ολυμπιακός) ενώ και ο Μπουχαλάκης δεν πρόκειται να μείνει στην ομάδα της Νότιγχαμ. Ο Έλληνας μέσος έχει κάποιες πιθανότητες επιστροφής στον Ολυμπιακό αλλά φαίνεται να θέλει να μείνει στο εξωτερικό. Τέλος υπάρχει και ο Βέλλιος που δύσκολα θα μείνει στην Φόρεστ και ίσως γυρίσει στον Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα