Επιμένει και προχωράει για ΜακΚέι ο Ολυμπιακός!

Επιμένει και προχωράει για ΜακΚέι ο Ολυμπιακός!

Επιμένει και προχωράει για ΜακΚέι ο Ολυμπιακός!

bet365

Σύμφωνα με αγγλικές πηγές ο άλλοτε άσος της Ρέιντζερς και διεθνής Σκωτσέζος της Φόρεστ, Μπάρι ΜακΚέι, εξακολουθεί να έχει βάσιμες πιθανότητες να κλείσει στον Ολυμπιακό για τη νέα χρονιά.
Ο Μπάρι ΜακΚέι δεν θα μείνει στην Φόρεστ και ο Ολυμπιακός συνεχίζει να εμφανίζεται ως φαβορί για την απόκτησή του. Μέρες τώρα προκύπτει από το Νησί πως η υπόθεση αυτή μπορεί να προχωρήσει και να κλείσει. Ο ΜακΚέι προέρχεται από μία σεζόν όπου είχε επτά ασίστ, περισσότερες από κάθε άλλον στην ομάδα του αλλά και πέντε γκολ σε 26 αναμετρήσεις. Έχει συμβόλαιο έως το 2021 και η προηγούμενή του ομάδα ήταν η Ρέιντζερς. Παίζει αριστερό εξτρέμ αλλά μπορεί να προσφέρει και ως δεξί αλλά και ως φορ. Ακόμα είναι διεθνής με την Εθνική Σκωτίας. Ο Ολυμπιακός δείχνει λοιπόν να έχει προχωρήσει την συγκεκριμένη περίπτωση καθώς θέλει και εξτρέμ για τη νέα σεζόν...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα