Eκλεισε Γκερέρο ο Ολυμπιακός! (vid)

Eκλεισε Γκερέρο ο Ολυμπιακός! (vid)

Αντώνης Σαούλης
Eκλεισε Γκερέρο ο Ολυμπιακός! (vid)

bet365

Απόλυτη επιβεβαίωση του gazzetta.gr μιας και ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με τον 27χρονο επιθετικό της Λεγανιές ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ισπανική ομάδα. Στην Ελλάδα την Τρίτη για να υπογράψει.

Ο Μίγκελ Ανχελ Γκερέρο αναμένεται να είναι το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού όπως ακριβώς σας αποκάλυψε το gazzetta.gr νωρίτερα. Οι «ερυθρόλευκοι» κάτω από άκρα μυστικότητα κινήθηκαν για την απόκτηση του 27χρονου επιθετικού της Λεγανιές ο οποίος έμεινε ελεύθερος κι εν τέλει συμφώνησαν μαζί του!

Οπως γράψαμε νωρίτερα ο Ολυμπιακός ήταν σε προχωρημένες επαφές με τον Ισπανό επιθετικό και το μόνο που απέμεναν ήταν μερικές λεπτομέρειες οι οποίες δεν γινόταν να χαλάσουν την μεταγραφή. Αλλωστε και ο ίδιος ο παίκτης καθυστερούσε την ανανέωσή του με την Λεγανιές (οι Ισπανοί μάλιστα έγραφαν πως είχαν συμφωνήσει) γιατί πολύ απλά μπήκαν σφήνα οι «ερυθρόλευκοι».

Το ρεπορτάζ του gazzetta.gr επιβεβαιώθηκε άμεσα τόσο από τον Ολυμπιακό όσο και από την πλευρά του παίκτη μιας και ο Ισπανός φτιάχνει βαλίτσες για Ελλάδα κι αναμένεται την Τρίτη στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

To προφίλ του Γκερέρο:
2012/13
Σπόρτινγκ Χιχόν 17 ματς/2 γκολ/4 ασίστ

2013/14
Σπόρτινγκ Χιχόν 15 ματς/1 γκολ

2014/15
Σπόρτινγκ Χιχόν 36 ματς/11 γκολ/1 ασίστ

2015/16
Σπόρτινγκ Χιχόν 23 ματς/2 γκολ/1 ασίστ

2016/17
Λεγανιές 31 ματς/5 γκολ/1 ασίστ

2017/18
Λεγανιές 22 ματς/4 γκολ/3 ασίστ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα