«Ο Λαζάρ Μάρκοβιτς με την φόρμουλα του δανεισμού για τον Ολυμπιακό» (vid)

Δημήτρης Τομαράς
«Ο Λαζάρ Μάρκοβιτς με την φόρμουλα του δανεισμού για τον Ολυμπιακό» (vid)

bet365

Οι Σέρβοι - με την σειρά τους - στα ρεπορτάζ τους επισημαίνουν πως ο Ολυμπιακός μπορεί να προχωρήσει την υπόθεση του Λαζάρ Μάρκοβιτς για τον δανεισμό του για την επόμενη χρονιά.
Όπως γράψαμε και χθες για τον Ολυμπιακό διέρρευσε και το όνομα του Λαζάρ Μάρκοβιτς για την μεσοεπιθετική γραμμή του, ωστόσο πρόκειται για παίκτη που τα οικονομικά δεδομένα δεν είναι απλά και εύκολα και επίσης δεν έκανε και τόσο καλή σεζόν στην Άντερλεχτ και ενώ γενικότερα η αγωνιστική του κατάσταση δεν είναι όπως παλιά. Ο 24χρονος Σέρβος πάντως έχει απασχολήσει ξανά τους Πειραιώτες και τώρα υπάρχουν πληροφορίες για το ίδιο ακριβώς πράγμα: ότι τους ενδιαφέρει και πάλι.
Όπως επίσης έχει τονιστεί ήδη είναι μία υπόθεση που εμφανίζεται ότι πως υπό προϋποθέσεις μπορεί και να προχωρήσει περαιτέρω. Την Τετάρτη οι Σέρβοι στα ρεπορτάζ τους υποστήριζαν ότι μπορεί ο Ολυμπιακός να κάνει δικό του τον Μάρκοβιτς με την φόρμουλα του δανεισμού και ότι υπάρχει πιθανότητα να υπάρξουν άμεσα τα νεότερα. Ο Λαζάρ Μάρκοβιτς πέρυσι ήταν δανεικός στην Άντερλεχτ και ανήκει στην Λίβερπουλ. Είναι παίκτης που παίζει πλάγιος επιθετικός αλλά μπορεί να παίξει και πιο... προωθημένος και σε ρόλο πιο καθαρού φορ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα