Τσιρίλο: «Ψέμματα όσα 'ακούγονται' για τον Σιώπη»

Θοδωρής Βασίλης
Τσιρίλο: «Ψέμματα όσα 'ακούγονται' για τον Σιώπη»

bet365

Ο εκπρόσωπος του 24χρονου χαφ μίλησε στο Gazzetta.gr για το μέλλον του πελάτη του και διέψευσε κατηγορηματικά τα όσα λέχθηκαν εσχάτως για εκείνον.
Ο Μπρούνο Τσιρίλο μετά από μια απόλυτα πετυχημένη καριέρα ως ποδοσφαιριστής συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του πλέον ως ατζέντης.
Ο Ιταλός μάνατζερ μίλησε στο Gazzetta.gr για ένα θέμα που αφορά τον Μανώλη Σιώπη, τον οποίο εκπροσωπεί και ξεκαθαρίζει ορισμένα πράγματα για τον άσο του Ολυμπιακού. Ο Τσιρίλο διαψεύδει κατηγορηματικά τα περί ΑΕΚ (όπως έπραξε και η Ενωση με επίσημο τρόπο) τονίζοντας πως ο ίδιος δεν έχει μιλήσει ποτέ με την Ένωση για τον 24χρονο άσο, πως σέβεται τον Ολυμπιακό όπως και όλες τις ομάδες, και ότι αυτά που γράφονται δεν έχουν καμία δόση αλήθειας. Παράλληλα τονίζει πως πρακτικές να συμφωνούν και να υπογράφουν παίκτες του σε άλλες ομάδες πριν ακόμα λήξει το συμβόλαιό τους είναι μακριά από την λογική του.
-Μπρούνο καλησπέρα. Σημερινά δημοσιεύματα αναφέρονται στον Μανώλη Σιώπη και το μέλλον του στον Ολυμπιακό και για πρόταση της Λεχ Πόζναν την οποία απέρριψαν οι Πειραιώτες.
«Πράγματι, για τον παίκτη υπάρχει ενδιαφέρον από την Λεχ Πόζναν η οποία τον παρακολουθεί τον παίκτη καιρό. Εμείς ενημερώσαμε την πολωνική ομάδα πως ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και η πρόταση η οποία κατατέθηκε αφορούσε τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή, η οποία πρόταση όμως απορρίφθηκε. Το ενδιαφέρον των Πολωνών παραμένει ζεστό για αγορά κι εμείς τους είπαμε ότι θα πρέπει πρώτα να τα βρουν με τον Ολυμπιακό αφού ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο για άλλο έναν χρόνο».
-Κάποιες φήμες έκαναν λόγο ακόμα και για ενδιαφέρον της ΑΕΚ.
«Τα διάβασα κι εγώ και είναι μια καλή ευκαιρία για να ξεκαθαρίσω τα πράγματα. Ουδέποτε έχω μιλήσει με την ΑΕΚ ή τον κ. Ουζουνίδη για τον Μανώλη. Ο Μανώλης είναι παίκτης του Ολυμπιακού και δεν θα μπορούσαμε να μπούμε ποτέ στην διαδικασία να μιλήσουμε με κάποια άλλη ομάδα όπως η ΑΕΚ. Ειδικά εγώ, επειδή έχω παρελθόν στην ΑΕΚ θεωρούν αυτόματα ότι θα κάνω δουλειές με την συγκεκριμένη ομάδα. Τη νέα μου δουλειά δεν την χρωματίζω. Προσπαθώ να συνεργάζομαι με όλες τις ομάδες, ανεξαρτήτου χρώματος. Και επειδή δεν είναι δύσκολο-ειδικά στην Ελλάδα-να βγαίνουν διάφορες φήμες-αν δείτε δεν έχω κάνει καμιά δουλειά ούτε με την ΑΕΚ, αλλά ούτε και με τον ΠΑΟΚ που επίσης φόρεσα την φανέλα του. Έχω κερδίσει τον σεβασμό όλου του κόσμου και στον δρόμο οι φίλοι του Ολυμπιακού με χαιρετάνε και με σέβονται όπως τους σέβομαι κι εγώ, όπως και όλες τις ομάδες και τους φιλάθλους τους».
-Το μέλλον του Μανώλη ποιο θα είναι;
«Ο Μανώλης δεσμεύεται με άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και θα μιλήσουμε με την ομάδα για να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση για όλους. Αυτό που μπορώ να πω ξεκάθαρα είναι ότι εμείς δεν έχουμε υπογράψει ούτε υπογράφουμε σε κάποια ομάδα ένα χρόνο πριν λήξει το συμβόλαιο με την ομάδα. Αυτές είναι πρακτικές άλλων κι εγώ δεν πρόκειται να τις ακολουθήσω ποτέ. Ο Μανώλης είναι παίκτης του Ολυμπιακού και σε συνεργασία με την ομάδα πιστεύω πως θα βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση που αφορά και τις δύο πλευρές».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα