Χωρίς Σιώπη, Ταχτσίδη, Σεμπά & Αντρέ Μαρτίνς ο Ολυμπιακός στο Ζέεφελντ

Χωρίς Σιώπη, Ταχτσίδη, Σεμπά & Αντρέ Μαρτίνς ο Ολυμπιακός στο Ζέεφελντ

Δημήτρης Τομαράς
Χωρίς Σιώπη, Ταχτσίδη, Σεμπά & Αντρέ Μαρτίνς ο Ολυμπιακός στο Ζέεφελντ

bet365

Ο Σεμπά που θα πάρει μεταγραφή για την Κίνα τέθηκε εκτός από την αποστολή στο Ζέεφελντ, στην οποία θα βρίσκεται ο Βούκοβιτς. Ποιοι είναι οι 26 που επέλεξε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς.
Ο Ολυμπιακός το πρωί της Δευτέρας αναχωρεί για το... αγαπημένο του Ζέεφελντ, όπου κάθε χρόνο πραγματοποιεί το πρώτο στάδιο προετοιμασίας του, στο εξωτερικό. Προορισμός ο οποίος σηματοδοτεί την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου (σ.σ. αν και φέτος η χρονιά άρχισε νωρίτερα, με αλλεπάλληλες προπονήσεις επί ελληνικού εδάφους). Μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης του Σαββάτου, ο προπονητής κ. Πέδρο Μαρτίνς, ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών, 26 τον αριθμό, οι οποίοι απαρτίζουν την αποστολή για το Ζέεφελντ και οι οποίοι το πρωί της Δευτέρας θα αναχωρήσουν για την αυστριακή πόλη.
Έξω είναι ο Σεμπά που παίρνει μεταγραφή στην Κίνα αλλά μέσα είναι ο Βούκοβιτς, τον οποίο φαίνεται ότι ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να δει ξανά. Στις επιλογές των 26 είναι και ο Πάρντο. Αναλυτικά τα ονόματα των 26 για Ζέεφελντ: Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φορτούνης, Γιαννιώτης, Γκερέρο, Καράδαης, Κούτρης, Μάνος, Μανθάτης, Μάριν, Νικολάου, Νικολής, Πάρντο, Ρομαό, Σάλιακας, Σκαφίδας, Τσιμίκας, Βέργος, Βρουσάι και Βούκοβιτς.
- Παίκτες όπως οι Ταχτσίδης, Σιώπης, Αντρέ Μαρτίνς, Εμενίκε και Οφόε είναι στο γκρουπ των εκτός πλάνων παικτών, όπως είναι γνωστό καιρό τώρα (σ.σ. για τον Σιώπη τα δεδομένα άλλαξαν τις τελευταίες ημέρες). Υπάρχουν οι μουντιαλικοί Χατζισαφί και Ανσαριφάρντ και οι Χριστοδουλόπουλος, Φετφατζίδης και Ευαγγέλου με ισχύ συμβολαίου από την 1η Ιουλίου.
- Την Κυριακή η ομάδα θα έχει ρεπό και το πρωί της Δευτέρας θα αναχωρήσει για το Ζέεφελντ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα