Κάνει επίσημη κρούση για Γουίλιαν ο Ολυμπιακός!

Κάνει επίσημη κρούση για Γουίλιαν ο Ολυμπιακός!

Κάνει επίσημη κρούση για Γουίλιαν ο Ολυμπιακός!

bet365

Ο Ολυμπιακός σύμφωνα με πληροφορίες από τη Βραζιλία επιμένει για τον μέσο Γουίλιαν και ετοιμάζει επίσημη κρούση για τις προσεχείς ημέρες. Ποιοι είναι οι ανταγωνιστές του.
Σε πρώτο πλάνο παραμένει ο Γουίλιαν για τον άξονα του Ολυμπιακού. Για τον 25χρονο Βραζιλιάνο μέσο της Φλαμένγκο πληροφορίες του δικτύου FOX Sports επισημαίνουν πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνει επίσημη κρούση του Ολυμπιακού.
Ο Γουίλιαν Αράο που έχει ανεβάσει αισθητά τις μετοχές του απασχολεί επίσης τις Ιντερνασιονάλ, Σάντος, Σπόρτινγκ Λισαββώνας και έναν σύλλογο από την Ιαπωνία. Αναφέρεται επίσης και η Αλ Ιτιχάντ. Ο Ολυμπιακός σύμφωνα με αυτές τις πηγές θα κάνει την επίσημη πρότασή του, θεωρώντας ότι έχει πιθανότητες για το deal με τον παίκτη. Δεν είναι μία απλή και εύκολη υπόθεση αλλά φαίνεται πως οι ερυθρόλευκοι θα την κυνηγήσουν όσο περισσότερο μπορούν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα