Εντυπωσιασμένος με τις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού ο Ποντένσε, τελικές εξελίξεις μέχρι Δευτέρα

Εντυπωσιασμένος με τις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού ο Ποντένσε, τελικές εξελίξεις μέχρι Δευτέρα

Εντυπωσιασμένος με τις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού ο Ποντένσε, τελικές εξελίξεις μέχρι Δευτέρα

bet365

Ο Ντάνιελ Ποντένσε σύμφωνα με πηγές από την Πορτογαλία βρέθηκε για λίγες ώρες στην Ελλάδα, είδε τις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού και εντυπωσιάστηκε και οι τελικές εξελίξεις αναμένονται μέχρι την Δευτέρα.

Ο εξτρέμ που έπαιζε στην Σπόρτινγκ ήρθε στην Ελλάδα χωρίς όμως να κλείσει και τυπικά στην ομάδα του Ολυμπιακού αλλά για έναν τελικό κύκλο συζητήσεων. Ένα θέμα παραμένει το τι καθεστώς ακριβώς ισχύει με την ομάδα της Λισσαβώνας και το πόσο θα κυνηγήσει το θέμα με το συμβόλαιο του Ντάνιελ Ποντένσε (σ.σ. είχε συμβόλαιο έως το 2021 αλλά έκανε ενέργειες για να πάρει την ελευθέρας του). Ο Ολυμπιακός θα ήταν θετικός στο να ρίξει στο τραπέζι ως έμψυχο αντάλλαγμα τον Οφόε εάν χρειαστεί. Ο ατζέντης Μέντες πάντως που έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Ολυμπιακό θέλει ο παίκτης να έρθει στην Ελλάδα. Είναι ένα διαδικαστικό ζήτημα που πρέπει να λυθεί όμως. Διότι άλλο είναι να πρόκειται για τυπικά ελεύθερο παίκτη και άλλο να δεσμεύεται ακόμα με την Σπόρτινγκ.

Ο Ποντένσε - που ήδη πέρασε ιατρικά για λογαριασμό των Πειραιωτών και πάει για συμβόλαιο πέντε ετών - έμεινε για λίγες ώρες στην χώρα μας σύμφωνα με πηγές από την Πορτογαλία και έμεινε ενθουσιασμένος απ' όσα είδε αλλά και τις εγκαταστάσεις των ερυθρόλευκων. Πάντως οι τελικές εξελίξεις αναμένονται μέχρι την Δευτέρα με τον Ολυμπιακό να έχει τις πολύ σοβαρές πιθανότητες υπέρ του στο να κλείσει και τυπικά το ζήτημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα