Αφήνει την Λα Κορούνια ο Σίντνεϊ, ισπανικό σενάριο για Ολυμπιακό

Αφήνει την Λα Κορούνια ο Σίντνεϊ, ισπανικό σενάριο για Ολυμπιακό

Δημήτρης Τομαράς
Αφήνει την Λα Κορούνια ο Σίντνεϊ, ισπανικό σενάριο για Ολυμπιακό

bet365

Ο Βραζιλιάνος στόπερ Σίντνεϊ αποχωρεί από την Λα Κορούνια και από την Ισπανία υπάρχουν σενάρια που τον συνδέουν με τον Ολυμπιακό. Παίκτης με πορτογαλικό ποδοσφαιρικό παρελθόν ο 28χρονος...

Ο Ολυμπιακός όπως έχουμε τονίσει ξανά ρίχνει διαρκώς... ματιές προς την αγορά της Ιβηρικής και για στόπερ. Ένα σενάριο από την Ισπανία συνδέει τους Πειραιώτες με τον Βραζιλιάνο στόπερ Σίντνεϊ. Παίκτη του πελατολογίου του ατζέντη Μέντες που έχει συμβόλαιο με την Λα Κορούνια έως το 2020 αλλά πρόκειται να αποχωρήσει. Ο 28χρονος ύψους 1.85 μέτρων σέντερ μπακ είχε ένα θέμα τραυματισμού το οποίο έχει ξεπεράσει. Την χρονιά που μας πέρασε είχε 22 ματς με 1 γκολ και 1 ασίστ. Ποδοσφαιρικά έχει παρελθόν και στην Πορτογαλία έχοντας 2 θητείες στην Μπενφίκα, που ήταν και ο προηγούμενος ποδοσφαιρικός σταθμός του πριν την Λα Κορούνια.

Στην Μπενφίκα (α' και β' ομάδα) είχε σχεδόν 100 ματς (σ.σ. 74 στην α') ενώ στην Λα Κορούνια έφτασε τις 119 παρουσίες. Στην Πορτογαλία είχε πάρει και 3 τίτλους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα