«Ο Ρόντερικ Μιράντα στον Ολυμπιακό» (pic)

«Ο Ρόντερικ Μιράντα στον Ολυμπιακό» (pic)

«Ο Ρόντερικ Μιράντα στον Ολυμπιακό» (pic)

bet365

Δημοσίευμα στην Πορτογαλία βλέπει τον Ρόντερικ Μιράντα στα ερυθρόλευκα.

Το Παγκόσμιο παίζεται στη Novibet με προσφορά* ημέρας και δεκάδες ειδικά στοιχήματα! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Μετά τον Ποντένσε, ο στόπερ παίρνει σειρά στον Ολυμπιακό, με τους ανθρώπους της ομάδας να θέλουν να τελειώνουν άμεσα με την εν λόγω υπόθεση.

Μάλιστα, σύμφωνα με την «Record», ο Ρόντερικ Μιράντα «ταξίδεψε στην Ελλάδα για να συζητήσει τις λεπτομέρειες για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό». Από την Αγγλία η πληροφόρηση έκανε λόγο για δανεισμό με οψιόν.

Παράλληλα, τονίζεται πως ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός δεν προπονήθηκε χθες με την Γουλβς, ενώ αναφορά γίνεται και στον Ποντένσε με τον οποίο θα είναι συμπαίκτες.

Ο Ρόντερικ Ζέφερσον Γκονσάλβες Μιράντα, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στο Οντιβέλας και το 2000 πήγε στις ακαδημίες της Μπενφίκα. Το 2010 έγινε μέλος της πρώτης ομάδας και στη συνέχεια δόθηκε δανεικός σε Σερβέτ και Λα Κορούνια.

Έπαιξε για τέσσερα χρόνια στην Ρϊο Άβε και την περσινή σεζόν μετακόμισε στο Νησί για την Γουλβς, όπου διοικητικά εμπλέκεται ο περίφημος ατζέντης Ζόρζε Μέντες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα