Ανέβηκαν οι τόνοι στην Λίγκα, υπάρχουν ομάδες υπέρ του πλάνου των 12!

Δημήτρης Τομαράς
Ανέβηκαν οι τόνοι στην Λίγκα, υπάρχουν ομάδες υπέρ του πλάνου των 12!

bet365

Οι Μπαταγιάννης και Μονεμβασιώτης είχαν έναν έντονο διάλογο στην συνεδρίαση της Λίγκας και ενώ υπάρχουν ομάδες που υποστηρίζουν το πλάνο των 12 για την χρονιά 2019-2020.

Όπως σας γράψαμε νωρίτερα υπήρξαν και διαφωνίες και εντάσεις στην Λίγκα. Μάλιστα εστία έντασης προέκυψε ανάμεσα στο προεδρείο και τον Βαγγέλη Μπαταγιάννη με την πλευρά του Μονεμβασιώτη από τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ακόμα και τώρα πάντως υπάρχουν ομάδες υπέρ της λύσης των 12 για το 2019-2020, που έχει προτείνει ο Βασιλειάδης...

Σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά υπάρχουν 8 ομάδες υπέρ της λύσης Βασιλειάδη! Ο λόγος για ΑΕΚ, Άρη, Αστέρα, Ατρόμητο, Παναθηναϊκό, Παναιτωλικό, ΠΑΣ και Ξάνθη. Οι άλλες ομάδες στις οποίες είναι και οι Ολυμπιακός & ΠΑΟΚ είναι αρνητικές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα