Λύθηκε το συμβόλαιο του Κλέσιο
Την λύση της συνεργασίας με τον 23χρονο επιθετικό από την Μοζαμβίκη Μπάουκε Κλέσιο ανακοίνωσε ο Παναιτωλικός. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεν ακολούθησε τα «καναρίνια» στην προετοιμασία καθώς δεν υπολογιζόταν και λίγες μέρες αργότερα ανακοινώθηκε και επίσημα η λύση του συμβολαίου του.
Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Λύθηκε το συμβόλαιο του Μπάουκε Κλέσιο, κοινή συναινέσει και με σύμφωνη γνώμη της Μπενφίκα, η οποία διατηρούσε μέρος των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του τα δυόμιση χρόνια που φόρεσε τη φανέλα του Παναιτωλικού και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην καριέρα του».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
