Η σιγουριά Ολυμπιακού-Λάζαρου για δικαίωση και η στάση του προεδρείου...

Δημήτρης Τομαράς
Η σιγουριά Ολυμπιακού-Λάζαρου για δικαίωση και η στάση του προεδρείου...

bet365

Απόλυτη βεβαιότητα του νομικού επιτελείου του Ολυμπιακού αλλά και του Λάζαρου ότι το συμβόλαιο που παρουσίασε η ΑΕΚ δεν έχει καμία ισχύ. Υπέρ των Πειραιωτών η στάση του προεδρείου.

Μεγάλη σιγουριά στο Λιμάνι πως το συμβόλαιο που παρουσίασε η ΑΕΚ δεν έχει κανένα αντίκρισμα και ότι πρόκειται για έγγραφο του 2016 με χρονολογία για το 2018 και υπογραφή του Δέδε που είναι πια στην ΕΠΟ. Στον Ολυμπιακό είναι βέβαιοι πως δεν συντρέχει κανένας σοβαρός λόγος να ανησυχούν. Ίδια βεβαιότητα υπάρχει και από μέρους του Λάζαρου και των εκπροσώπων τους που μιλούσαν για δεδομένη και απόλυτη δικαίωση, που φάνηκε και επί της διαδικασίας. Επίσης για πολλές αστοχίες, αβλεψίες και ασάφειες από την ΑΕΚ ακόμα και στο πως ζητάει κυρώσεις για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Μάλιστα και ο εκπρόσωπος του παίκτη κ. Αποστολόπουλος χρέωσε τους τότε χειρισμούς της υπόθεσης στον δικηγόρο Μηνά Λυσσάνδρου και νυν στέλεχος της ΑΕΚ. Το νομικό επιτελείο που εκπροσωπεί τον Λάζαρο είναι με τις Λίνα και Άσπα Σουλούκου και τον κ. Χατζησαββάογλου (σ.σ. για τον οποίο η ΑΕΚ υποστήριξε πως ήταν πριν στην σχετική Επιτροπή της ΕΠΟ).

Το προεδρείο πάντως έδειξε να τάσσεται υπέρ του Ολυμπιακού σε πολλούς τομείς ως προς το συμβόλαιο. Μάλιστα ο πρόεδρος της Επιτροπής Βασίλης Ανδρόνικος σε κάποια στιγμή μιλώντας προς τον Λυσσάνδρου με ποιο ακριβώς συμβόλαιο ήθελε η ΑΕΚ να προλάβει τον Ολυμπιακό και σε άλλο σημείο ότι «μας λέτε άλλα ντ' άλλων. Άλλο ρωτάμε και άλλα λέτε». Συνολικά η Επιτροπή δεν έδειχνε να μπορεί να καταλάβει πως προέκυψε 2ο συμβόλαιο και πως ακριβώς έγινε το deal με τη Βερόνα...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα