ΠΑΟΚ - Βέρνμπλουμ: Τι ισχύει…

ΠΑΟΚ - Βέρνμπλουμ: Τι ισχύει…

ΠΑΟΚ - Βέρνμπλουμ: Τι ισχύει…

bet365

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ είναι από το πρωί της Παρασκευής (3/8) στη Θεσσαλονίκη και οι διαπραγματεύσεις, αυτής της πολύ σπουδαίας μεταγραφής από τον ΠΑΟΚ, έχουν μπει στην τελική ευθεία τους.

Ο Σουηδός μέσος συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Νίνα, αλλά και έναν εκπρόσωπο από το γραφείο που έχει τα δικαιώματά του, έφτασε το πρωί της Παρασκευής (3/8) στη Θεσσαλονίκη, όπως αποκάλυψε το gazzetta.gr, μετά και την ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη.

Οι δύο πλευρές ξεκίνησαν τον τελευταίο γύρο των διαπραγματεύσεων, με επίκεντρο το ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς» όπου έχει εγκατασταθεί ο ποδοσφαιριστής με τη γυναίκα του, καθώς θα πρέπει να ξεκαθαριστούν αρκετά ζητήματα, που αφορούν το τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Πόντους και Νίνα Βέρνμπλουμ πήραν μια πρώτη γεύση από την πόλη της Θεσσαλονίκης, ενώ το μεσημέρι η σύζυγος του Σουηδού ποδοσφαιριστή, έχοντας την βοήθεια των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, ενημερώθηκε για θέματα που αφορούν τη μόνιμη εγκατάσταση της οικογένειας στη Θεσσαλονίκη.

Όπως έλεγαν στελέχη της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ υπάρχουν πολλές και σημαντικές λεπτομέρειες ενός τόσο σπουδαίου και σημαντικού «deal» που πρέπει να ολοκληρωθούν γι’ αυτό και δεν πρόκειται να τελειώσει η μεταγραφή και να ανακοινωθεί η απόκτηση του Πόντους Βέρνμπλουμ κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα