«Ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα ο Σολδάνο για Ολυμπιακό ή ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
«Ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα ο Σολδάνο για Ολυμπιακό ή ΠΑΟΚ»

bet365

Στην Αργεντινή υπάρχουν ξανά σενάρια και πληροφορίες για Σολδάνο και Ολυμπιακό / ΠΑΟΚ και ότι ο Αργεντίνος φορ μπορεί να μπει στο αεροπλάνο για την Ελλάδα για έναν εκ των δύο συλλόγων. Η παλαιότερη διάψευση των Πειραιωτών και τι λέει η πλευρά του παίκτη.

Ρεπορτάζ στην Αργεντινή υποστηρίζουν ότι ο 23χρονος επιθετικός διανύει τις τελευταίες του ώρες ως παίκτης της Ουνιόν Σάντα Φε, καθώς μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται στην χώρα μας προκειμένου να υπογράψει είτε στον Ολυμπιακό, είτε στον ΠΑΟΚ.

Υπάρχει όμως και άρθρο που εμφανίζει τον Ολυμπιακό να έχει κάνει νέα βελτιωμένη πρόταση και να έχει το προβάδισμα για τον Φράνκο Σολδάνο, Αργεντίνο στράικερ, που έχει και ιταλικό διαβατήριο. Ο Ολυμπιακός πάντως έχει διαψεύσει την περίπτωσή του. Στην παρούσα φάση αυτό που βγαίνει από την μεριά του παίκτη είναι ότι δεν διαψεύδει την προοπτική των Πειραιωτών και πως εξετάζονται όλες οι υπάρχουσες προσφορές αλλά και το όποιο ενδιαφέρον.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα