«Στον Ολυμπιακό ο Φόντε» (vids)

«Στον Ολυμπιακό ο Φόντε» (vids)

Δημήτρης Τομαράς
«Στον Ολυμπιακό ο Φόντε» (vids)

bet365

Πορτογαλικές πληροφορίες μεταφέρουν πως έχει επέλθει συμφωνία μεταξύ Ολυμπιακού και Φούλαμ για τον δανεισμό του 28χρονου Ίβηρα Ρουί Φόντε, που μπορεί να παίξει όλες τις θέσεις της επίθεσης. Τι προέκυπτε από τον πειραϊκό σύλλογο που τον επιβεβαίωνε ως στόχο αλλά όχι για οριστικό deal.

Ειδικότερα η O Jogo επικαλείται δικές της πληροφορίες κάνοντας λόγο για δεδομένο deal των δύο πλευρών για τον δανεισμό του Φόντε και ότι ο παίκτης ουσιαστικά έχει κλείσει στον Ολυμπιακό. Ο 28χρονος επιθετικός της Φούλαμ μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης (σ.σ. ακόμα και εξτρέμ).

Φαίνεται λοιπόν να επιβεβαιώνονται και από την Ιβηρική οι πληροφορίες που είχαμε μεταφέρει από το Νησί. Ο Ρουί Φόντε είχε πέρυσι και συμμετοχές αλλά και γκολ και ασίστ με τα χρώματα της Φούλαμ. Υπενθυμίζεται πως στην παρούσα φάση ο Ολυμπιακός είχε ρίξει κυρίως το βάρος στην ενίσχυση του άξονά του αλλά δεδομένα αναζητούσε έναν ή και δύο ακόμα παίκτες για την μεσοεπιθετική του γραμμή. Από μεριάς του Ολυμπιακού αυτό που προέκυπτε είναι πως ο Φόντε είναι ένας εκ των στόχων της ομάδας. Υπήρξε δηλαδή επιβεβαίωση ότι απασχολεί αλλά όχι ότι έκλεισε οριστικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα